Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overføring, hvor lang tid tar det?

#1

Misteri sa for siden:

Er det noen som vet hvor mange dager dette kan ta? Vet det ble overført penger til min konto på fredag, de har enda ikke kommet inn. :rolleyes:

Jeg vil ha pengene mine! :cool:


#2

Azi sa for siden:

Om jeg setter inn penger til noen andre på morgningen så pleier dem å ha det i sin konto i løpet av dagen. Men om dette skjer iløpet av ettermiddag og kveld. Så er ikke pengene på konto før dagen etter.

Synes det tok litt vel for lang tid at du ikke har fått pengene dine ennå!


#3

Misteri sa for siden:

Det er snakk om et ganske stort beløp, kanskje det må sjekkes fysisk før det kommer inn på min konto? Altså at det skal kontroleres i banken kanskje, før det blir overført videre? Finnes det en grense på det? :undrer:


#4

Azi sa for siden:

Tror ikke.. jeg overfører støtt og stadig store beløp i fra min mann konto til meg. Det tar like lang tid som alt annet!


#5

Azi sa for siden:

Men altså hvis det er snakk om million beløp så aner jeg rett og slett ikke hvordan dem gjør det!


#6

Misteri sa for siden:

Nei, nei nei kjære nån! Men gid det var så vel. ;)

Mener å huske i bakhodet et sted, at beløp over 50 000 kr skal sjekkes manuelt.


#7

kisha sa for siden:

Hør med banken og etterlys pengene. De skulle ha kommet inn på mandag hvis det er mellom norske kontoer.


#8

Azi sa for siden:

Det tar like lang tid, ihvertfall for oss har det gjort det! Så sant som Kisha sier at det er ikke i fra utlandet, da tar det sånn ca 4-7 dager!

Jeg hadde blitt bitte litt bekymret om jeg hadde vært deg! :sparke:


#9

Misteri sa for siden:

Kort fortalt, det er en forsikringsutbetaling det handler om. Ringte Vesta på mandag kun får å høre når jeg kom til å få pengene, viste ikke de allerede var overført på fredag. Var jo fredag den trettende da, kanskje det er nok til bekymring. :knegg:

Han jeg snakket med sa det kom til å ta noen dager, men nesten en uke da. :gruble:


#10

Azi sa for siden:

Ok slike ting vet jeg ingenting om. Krysser fingrene at dem står på konto senest på fredag da. Litt kjekt med ekstra cash til helga! :D


#11

Elisabet sa for siden:

Så lenge det er snakk om et forsikringsselskap som skal utbetale pengene så kan det sikkert ta noen dager. Selv om de sier at de skal overføre penger den dagen, så kan det hende du snakket med dem etter 12 på dagen? Da går i alle fall ikke pengene ut fra dem før på mandag, men er du riktig heldig så er ikke den på jobb som må godkjenne utbetalingen fra banken. Sikkert mange som kan legge inn betalinger, men bare noen få som kan godkjenne selve utbetalingen. Håper dere får pengene veldig snart nå. Har du ikke sett snurten av dem innen fredag morgen burde du ringe igjen.


#12

Angelique sa for siden:

Enkelte opererer med 3-5 virkedager (altså hverdager, ikke lørdag og søndag)

Du bør ha de i dag eller imorgen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.