Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blinkesko

#1

Hannamoren sa for siden:

Kjøpte prinsesse-blinkesko til datteren min på OBS på lørdag. De var ikke på tilbud. Men nå virker bare den ene. Jeg har selvfølgelig ikke kvitteringen:o , men jeg bare lurer: Hvor lenge skal disse skoene lyse? Synest 4 dager var litt lite.....


#2

Camomilla sa for siden:

Gå tilbake allikevel du.
De skal blinke mere enn 4 dager.
Har du kanskje en kontoutskrift du kan vise hvis du betalte med kort da.


#3

Røverdatter sa for siden:

Sandalene Vesla brukte i fjor blinker enda. Klart de skal blinke lenger enn 4 dager. Gå tilbake med dem du.


#4

Senna sa for siden:

De skal blinke lenger enn 4 dager ja. Vi kjøpte blinkesko til ungene på skoringen for noen uker siden. Der var det to lys på hver sko, et stort og ett lite. På jentas sko så blinket ikke det ene lille lyset på skoen, og det var det siste paret. Da fikk vi faktisk skoene til halv pris.


#5

Kula sa for siden:

Blinkeskoene til Jonas fra i fjor blinker ennå. Og det til tross for endel runder i vaskemaskinen.

Gå tilbake du. Jeg har fått byttet ting på OBS selv om jeg ikke har hatt kvittering.


#6

Mei sa for siden:

En liten digresjon; er sånne blinkesko gode å gå med? Kan de brukes hver dag eller blir de harde i sålen på grunn av blinkemekanismen?


#7

Hannamoren sa for siden:

Jeg betalte med kort, så da kan jeg kanskje ta en utskrift selv om det ikke står hva jeg kjøpte. Kan jo ringe til dem også.
Takk for svar!!!!


#8

Tallulah sa for siden:

De jeg har sett har hatt veldig harde, stive og tunge såler. Det gjelder kun joggesko, har ikke sett nærmere å sandaler. Mne det kan jo være stor forskjell på merkene. :vetikke:


#9

him sa for siden:

Et lite sidesprang: Men kan man gjøre det? Det er jo i såfall helt fantastisk! Jeg betaler alltid med kort og roter alltid like sikkert bort kvitteringen ... :flau:


#10

smbr sa for siden:

Da vi kjøpte blinkesko til Hannah på Skoringen, så presiserte de tydelig at garantien ikke gjaldt for blinkingen. De har sågar skrevet det på kvitteringen.... :himle:

Nå blinker de fremdeles, så hos oss er ikke dette et problem ennå.

Jeg synes du skal gå tilbake med de siden du ikke har fått beskjed om dette slik som vi har. 4 dager er lite!!!!


#11

maribo sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg hadde ikke hengt meg opp i at blinkingen evt er ødelagt - her har jentene noen ganger hatt blinksko, men de har fått beskjed om at blinkinga kan går istykker ganske lett.

Ang om sålene er harde/stive osv; skoene av merket Ponny er veldig harde og stive - både med og uten blinking. Skoene til Skofus (tror jeg) er mye mye bedre :ja:
Snakker ut fra erfaring som mor og mangeårig pedleder i barnehager ;)


#12

Fadese sa for siden:

Jeg er enig med Glitter. Sålene virker utrolig harde og stive, synes jeg.
Så Lillemor måtte pent ta til takke med sko uten blinking ...


#13

Mei sa for siden:

Jeg mener også å ha kjent at de er det nemlig. Og da utgår definitivt blinkesko for vår del. Selv om ztjerna er ytterst facinert.

Ztjerna har sko fra Ponny nå, maribo, og de er så myke at de lar seg brette dobbelt ;)


#14

Ru sa for siden:

Jeg synes de kjennes ut som om de veier et halv tonn de der blinkeskoene ...
Poden er heldigvis ikke så altfor fascinert. Crocs derimot - DET skal ungen ha.

:as if:


#15

~TM~ sa for siden:

De blinkeskoene jeg har sett på har virket tunge, så poden har til sin fortvilelse ikke fått slike sko. Jeg lovet ham at jeg skulle se om jeg fant gode blinkesandaler til ham. Og det hadde jammen meg Geox! :hurra: De virker veldig bra - godt oppbygd, lette og ser ut til å sitte godt på foten. Så i dag kjøpe jeg slike til ham. Han ble ekstremt lykkelig. :knegg:


#16

Canisa sa for siden:

Klart poden må få Crocs! Snuppa elsker sine!:hjerter:


#17

Mei sa for siden:

Hvor mye koster blinkegeoxsandaler?


#18

Elis sa for siden:

PÅ Eurosko tror jeg de kostet ca. 550 kr.


#19

tink sa for siden:

Nå skal jeg være litt sur kjærring her...

Dere er klar over at blikeskoene er spesialavfall når de ikke virker lenger. Batteriene og de tekniske detaljene er særdeles lite miljøvennlige. Takk og lov for at T ikke har tenkt i de baner enda.


#20

Vimsen sa for siden:

Fridas blinkesko er fine og myke.


#21

Dixie Diner sa for siden:

Vesla mi har rosa joggesko med 3 små hjerter på hver side som blinker rødt. Jeg tror de er ganske gode å gå med, for hun elsker å gå med dem og er VELDIG snar på å si fra om noe er ubehagelig. Så jeg vil tro hun synes de er ganske gode, de SER gode ut også. :D

Vi kjøpte dem for en måned siden eller noe sånt, og de blinker enda, og jeg regner med de skal blinke en ganske god stund til. 4 dager, da ville jeg absolutt gått tilbake ja, da er det noe galt med dem.


#22

Dixie Diner sa for siden:

Jøss, nei det var jeg faktisk ikke klar over, har aldri tenkt over det.


#23

Divine sa for siden:

Ja, jeg har i alle fall fremvist kontoutskrift noen ganger når kvitteringen ikke har vært å oppdrive. Stort sett er det bare for å sjekke datoen for transaksjonen, slik at de kan finne igjen denne transaksjonen i datasystemet. Det var i alle fall det de sa til meg på B Young.


#24

~TM~ sa for siden:

:nikker: De koster kr 550,- på Eurosko her i byen i hvert fall. Det stemmer det.

De er forøvrig ganske gode i størrelsen. Vi kjøpte str. 30 til poden da han fikk joggeskoene (Adidas), mens i Geoxene var det mer enn nok med str. 28.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.