Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Drømmen om en rosa kjøkkenmaskin

#1

Anne C sa for siden:

Eller jeg har faktisk aldri drømt om kjøkkenmaskiner i det hele tatt. Men plutselig ble jeg forelsket i en lyserosa KitchenAid. Mannen var snill og kjøpte en til meg.

Jeg har nå hatt maskinen i 6 uker tenker jeg. Og jeg har laget mer bakst på den maskinen på den tiden enn tilsammen de siste 6 årene. Hvis ikke enda lenger. Jeg elsker den rååsa KA, og mannen er over seg av glede over at jeg faktisk lager noe på kjøkkenet.

Bare til opplysning :jupp:


#2

2ne sa for siden:

Åhh, så heldig du er. Den ønsker jeg meg å, men fikk tips om at den ikke var så praktisk fordi bollen var så liten?

Hvis du f.eks lager bolledeig som er maks stor for bollen, hvor mange boller blir det da?


#3

Anne C sa for siden:

Jeg lager ikke store posjoner, og kommer aldri til å gjøre det heller. Men det blir vel 20-30 boller eller noe sånt. Jeg er ikke så veldig erfaren enda. Hvis man lager mange brød av gangen feks, så er vel Kenwood bedre.


#4

2ne sa for siden:

Ja må nok ha en kenwood med mega bolle jeg, liker å lage masse av gangen å ha i fryseren lat :)


#5

mkj sa for siden:

Det er nok ikke den rette maskina til storbaksten, nei. Men jeg liker også å lage en deilig loff, noen rundstykker, en pizzadeig osv. Til det er den faktisk helt perfekt. Og jeg elsker at den har fast plass på benken. Om jeg måtte ha tatt en ut og inn av et skap, ville den ikke blitt så mye brukt.

Grattis - meneh.. råååsa altså? Da MÅ du nesten bare begynne å blogge ;)


#6

carmenzita sa for siden:

Kan tenke meg du er fornøyd!! :jupp:
Jeg fikk en KW cooking chef i bursdagsgave og elsker den!!!! :hjerter:
Har aldri laget så gode boller før.


#7

Anne C sa for siden:

Det var faktisk mannen som hadde mest lyst på den rosa. Men å bli råååsablogger? Neppe, dessuten har jeg mange blogger allerede, bare ikke om mat.


#8

Daisy sa for siden:

Jeg har en industriversjon av KA og er veldig veldig glad i den. Var den som fikk meg til å begynne å bake brød. Da slipper jeg å ta i deigen, noe jeg ikke er glad i!


#9

Katta sa for siden:

Hvor fikk du tak i den?


#10

Daisy sa for siden:

Jeg fikk overta en som et industrikjøkken ikke ville bruke, den trengte en liten reparasjon og så var den tipp topp! Den heter "heavy duty".

Den er jo ikke like vakker som forbrukermodellen, men den har hev og senk-bolle og større bolle og motor mener jeg.


#11

Filifjonka sa for siden:

Jeg lagde 36 rundstykker i min i dag, kunne lagd litt større deig. Holder til mitt bruk.


#12

Pøblis sa for siden:

Jeg har en kremhvit i sommerhuset og bruker den hele tiden. :hjerter: familien liker godt å få ferskt brød til frokost og aioli og pavlova og sånn. Til sommeren skal jeg kjøpe iskrembolle til den.


#13

2ne sa for siden:

Ja da snakker vi, det er jo helt grei str. egentlig da. Minns at den kenwood maskinen jeg har sett på tok 2,7kg deig, noen som vet hvor mye KA tar? Er jo så kuuult at den finnes i spreke farger og tar seg godt ut på kjøkkenbenken....


#14

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vil ha en sånn 50-tallsblå. Nå svidde jeg av 5000 på en blender nylig, så jeg tror jeg må vente litt ...
Jeg så den der industrivarianten på Youtube da en fyr laget kokoskrem en gang, den er jo knall. Men har ikke sett den i butikkene her.


#15

Anne C sa for siden:

KA tar i alle fall 1.9 liter.


#16

Stellebord sa for siden:

Jeg har Kenwood og kjøper det ikke igjen. KA neste gang!


#17

Dixie Diner sa for siden:

Hvorfor det, Stellebord? Jeg har nettopp kastet min Kenwood på dynga, men den var gammelt arvegods som hadde sett bedre dager. Jeg har lenge vaklet mellom KA og Kenwood. Jeg er jo ganske fisefin av meg, så kjenner jeg meg selv rett blir det nok en KA, men så var det størrelsen da ... Men jeg lager jo ikke så voldsomme porsjoner av ting heller, så den er garantert stor nok.


#18

Filifjonka sa for siden:

Jeg tror Kenwood egentlig er bedre, har større bolle og kraftigere motor. Men for meg betyr det mye at den kan stå på benken og være klar til bruk når som helst, ikke et tungt drog som må hentes fram fra et skap. Jeg syns ikke Kenwooden er fin nok til at jeg orker å ha den fremme på benken alltid.


#19

Anne C sa for siden:

Det at maskinen kan stå fremme gjør at jeg bruker den.


#20

Nera sa for siden:

Kenwooden kan da fint stå på benken! Jeg har Kenwood Major Titanium, og den har fastplaee på kjøkkenbenken. Jeg liker det industrielle preget, og foretrekker det framfor de runde linjene til KA.


#21

emm sa for siden:

Det finnes sikkert mange bedre maskiner en KAen, men siden den står fremme så blir den brukt mange ganger i uka. Det samme blir blenderen. Slik sett er den en vinner her i huset. Jeg ville ikke hatt Kenwooden på benken hele tiden, men jeg tenker ikke over at andre har det. Så det er bare en greie jeg har selv det der.


#22

Katta sa for siden:

Hvor mye væske lager dere deig av i en KA? Jeg bruker som regel 1-1,5 L væske når jeg lager deig.


#23

Dixie Diner sa for siden:

For meg betyr det ikke så mye om jeg må dra den inn og ut av et skap, jeg måtte dra Kenwooden min ut av et underskap hver gang jeg skulle bruke den, men jeg så aldri på det som noe stress, faktisk. Brukte den ikke noe mindre pga. det. Men det er absolutt, for meg, et pluss å ha en så nais maskin som en KA på kjøkkenet, den er jo et møbel!


#24

Daisy sa for siden:

Hvordan finner man ut det, jeg mener, vannkokeren min tar jo 1.7. Bollen må være større enn som så? Jeg prøvde å helle vann i min nå, det gikk med 4 liter. Betyr det at min tar 4 liter?


#25

Chanett sa for siden:

Jeg har KW på kjøkkenbenken og har til og med blogget den. vill og gal


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.