Hot Lips sa for siden:
Holder den seg godt? Dvs, kan jeg bake den i dag og servere den i morgen? Og kan jeg bruke smør istedenfor olje, eller blir det for salt? Forslag til en god glasur som hever kaka ett hakk eller tre? :blafre:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Hot Lips sa for siden:
Holder den seg godt? Dvs, kan jeg bake den i dag og servere den i morgen? Og kan jeg bruke smør istedenfor olje, eller blir det for salt? Forslag til en god glasur som hever kaka ett hakk eller tre? :blafre:
Fibi sa for siden:
Kan fint bakes dagen før. :jupp:
Jeg elsker Betty Crockers vanilla frosting, selges på Maxi og Meny ol. Ellers kan du jo smelte to plater kokesjokkis, ca femti gram smør, ha i noen ss sterk kaffe (etter smak) og så røre inn melis til det får passe konsistens. Nam!
Filifjonka sa for siden:
Det blir ikke for salt om du bruker smør, det blir bare bedre smak spør du meg.
Hot Lips sa for siden:
Supert! Takk for svar!
maya1980 sa for siden:
den kan bli litt tørr synes jeg da...
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.