Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vi skal til Italia i august

#1

Dixie Diner sa for siden:

Fikk mail fra svigermor idag om at billettene er kjøpt nå. Hele familien (jeg, min mann og datteren vår, svigers og svogeren min) reiser til Roma og videre til Ferrandina, min svigerfars hjemby, den 12. august og skal være der i 10 dager. Jeg har vært sammen med min mann i 10 år men har aldri fått sjansen til å treffe familien hans der nede, så jeg er helt nå! De har jo heller aldri sett Camilla, min datter, som er oppkalt etter sin italienske oldemor og allerede er blitt bortskjemt av slekten der nede med tilsendte gaver og diverse hehe. Hun er det eneste barnet i familien nå, så jeg regner med det blir bortskjemming på høyt nivå.

Det eneste jeg muligens gruer meg litt til er at de ikke snakker engelsk, så jeg kan jo ikke kommunisere med dem annet enn å si noen få ord og fraser jeg har lært på italiensk. Men det skal gå bra, da både min mann og selvsagt svigerfar snakker språket.

Gleder meg.


#2

Mandarin sa for siden:

ÅÅÅ så stas!! Og spennende!! Gleder meg til rapport! :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.