Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aktiv på facebook?

#1

MoV sa for siden:

Ser enkelte skriver om alt mulig på facebook - om tanker og hverdagsliv, hver dag. De har mange bilder av barn og familie for øvrig, og om "ting og tang". Jeg skriver ikke ofte og har ikke bilder av andre enn meg selv, men er ofte og ser hva andre skriver (kall meg nysgjerrig om du vil). Er litt redd for å utlevere for mye av meg selv. Hvor aktiv er du på facebook?


#2

C.D sa for siden:

Sånn passe aktiv :knegg:

Jeg skriver ikke noe i statusen min hver dag nei, men sånn innimellom- kanskje en gang i uka i snitt.
Jeg har bilder der ja, men jeg har sperret innsynet på profilen min til kun venner- og da igjen har jeg egendefinerte innstillinger.
Joda, jeg har faktisk noen på vennelisten min som jeg gjerne kunne vært foruten- men jeg er nok en litt for snill person til å avvise dem, derav egendefinert :)


#3

vixen sa for siden:

Varierer veldig. Da jeg jobbet i Oslo så var jeg sammen med mye folk der facebook og twitter på en måte var en del av jobben. Glidende jobb/fritid blant mange i organisasjonslivet og politikken. Er stort sett innom hver dag,men er middels aktiv kanskje om man kan si det. Bruker det en del for å holde kontakten med venner rundt omkring i verden.


#4

Synnemor sa for siden:

Jeg er ikke engang registrert på Facebook. Antar at jeg må få en profil der i løpet av sommeren siden storesnuppa fyller 13 i juni og sikkert vil ha profil på FB (kriteriet er at jeg får være venn med henne) Hun er visst en av ytterst få i klassen som ikke har ennå.


#5

MoV sa for siden:

Har selv noen på vennelisten jeg kunne ha vært foruten. Et par har jeg slettet etter å ha godtatt dem som venn. Men de plagde meg for mye med spillforespørrelser og aktiviteter, så jeg ble gal.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Veldig aktiv, men mest i et par lukkede grupper jeg er med i, den ene står jeg bak selv. Nå er det ca. 200 medlemmer og mye aktivitet daglig i den jeg har startet, så det er litt greit å være ofte tilstede selv. Utleverer vel ikke så voldsomt mye selv om jeg jo har bilder og sånt liggende, men jeg har jo uansett lukket profil.


#7

MoV sa for siden:

Så sånt går an også? Har i grunnen ikke så mye greie på dette. Men lærer litt etter litt


#8

C.D sa for siden:

Er igrunn veldig mye som går an der inne, er lurt å være nysgjerrig å lete frem på sine egne sider. Er mye man kan sperre og gjøre usynlig for den vide verden- men mye er også åpent om man ikke gjør noe med det.
Steik for ei setning :dåne:


#9

007 sa for siden:

Jeg er ganske aktiv og deler akkurat så mye som jeg kunne delt via lokalavisen. Ingen intime betroelser altså, men mye hverdagsfjas.


#10

Luvi sa for siden:

Jeg er ganske aktiv, men har begrenset med venner og profilen er sperret for innsyn fra andre enn mine venner. Det jeg skriver på FB kunne jeg sagt til hvem som helst.


#11

MoV sa for siden:

Jeg burde kanskje ha blitt litt mer aktiv...


#12

SpetakkelRandi sa for siden:

Veldig aktiv. Jeg tror det er fordi jeg er mye alene. Litt patetisk egentlig. Jeg syns det er flaut når folk kommenterer at jeg er mye der. Før var det msn. Nå er det fb. Holder kontakt med venner og familie der osv.

Har kun venner som kan se hva jeg legger ut da. Og skriver ikke intime ting..,


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg er aktiv på facebook. Jeg deler mye og legger ut bilder av både meg og ungene. Jeg er også litt selektiv med hvem jeg blir venner med.

Jeg synes ikke at jeg deler for mye, men får noen ganger (som påskeferie i hjembyen) påminnelser på hvor oppdatert folk er på livet mitt. De vet at jeg har bytta jobb og at Knerten har begynt på fotball. Ikke akkurat hemmeligheter, men de vet mer om meg enn jeg om dem.


#14

-ea- sa for siden:

Samme her. Jeg legger i hovedregel ikke ut bilder av andre på fb. Hvis jeg legger ut, så er det i så fall barna mine og i så fall har jeg spurt de først om det er greit. Og så har jeg svært lukket og ikke søkbar profil.


#15

Che sa for siden:

Aktiv fjaser på Facebook. Litt som en blogg for meg


#16

Joika sa for siden:

Jeg er relativt aktiv. Poster ikke noe hver dag, men 3-4 dager i uka og det er stort sett fjas jeg har kommet over på nett jeg poster der. Eller bare hemningsløst selvskryt. :nemlig: Et og annet bilde av personer (meg, poden eller andre) forekommer også, men det er ikke så ofte.


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg skryter hemningsløst av ungene mine på facebook. Men de får godkjenne det jeg legger ut.

Snuppa skrev noe med en utrolig søt skrive-/ordfeil her om dagen. Vi fortalte henne om feilen og jeg spurte om jeg kunne få legge det ut allikevel, og det var greit for henne. Vi prøver jo å lære dem litt nettvett allerede nå.


#18

Lykken sa for siden:

Varierende, akkurat nå er det litt kjedelig med FB og jeg skriver lite. Men la ut en Happymuffinmelding idag, etter en utfordring fra søsteren min. :knegg: Ellers bruker jeg FB til å holde kontakt m gamle kjente, kollegaer og følge med på livet og barna til venner og familie jeg ikke ser så ofte. Og litt for å le av andre og stille nysgjerrighet.


#19

Pebbles sa for siden:

Jeg er aktiv og synes det er en utrolig hyggelig sosial arena som dekker noen av de samme pluss andre sosiale behov enn de som blir dekket på andre måter.


#20

Heddamor sa for siden:

Nei, lite aktiv, akkurat som her. Noen få bilder av barna og en og annen kommentarer i ny og ne. Ofte tenkt at jeg burde slette hele profilen min, siden jeg deler såpass lite. Men syns det er gøy å følge med på det andre legger ut, sånn som bilder av nevøene mine i San Francisco o.l. Blir derfor værende.


#21

Mirmell sa for siden:

Sånn passelig aktiv. Det kan gå uker mellom hver statusoppdatering og enda lengre mellom hvert bilde som legges ut. Men jeg er ganske aktiv i et par private grupper.
Statuser og bilder er det bare venner som kan se.


#22

Myria sa for siden:

Jeg er sånn passe aktiv. Jeg har bilder av meg selv, mannen og barna (kun synlig for venner). Jeg er ikke typen til å komme med flere intetsigende statusmeldinger daglig, men oppdaterer innimellom når det er noe spesielt jeg vil si. Profilen min er kun synlig for venner, så jeg bruker FB for å holde meg oppdatert på familie, venner og bekjente som ikke bor i nærheten og som jeg ikke har jevnlig kontakt med.


#23

Joika sa for siden:

Jeg forresten også admin i 3 grupper der inne hvorav en av dem direkte knyttet til jobben min, så jeg sitter med et øye på Facebook i praksis hele arbeidsdagen min med sjefens velsignelse.


#24

Macky sa for siden:

Jeg er ganske aktiv, har mange aktive venner også og vi chatter og oppdatere deler av livene våre. Vi har vel aldri oppdatert noe intime ting, men litt om hverdagsfjaset vårt....Jeg har begrenset profilen min, og der er enkelte som ikke en gang kan se statusoppdateringene mine, men det er av spesielle grunner.


#25

husmora sa for siden:

Relativt aktiv på fb dessverre. Som de fleste andre steder jeg havner.
Legger ut flere bilder av dyra enn av ungene, men har ganske restriktivt hvem som får se det som legges ut. På grunn av personer som har skapt store problemer er jeg nødt til å ha skjult profil. Er ikke så flink til å begrense det jeg sier, så det raser ofte ut ting fra fingrene mine som sikkert burde forblitt inne i hendene.

Lever "innestengt" hjemme grunnet sykdom, så det meste av kontakt jeg har med andre skjer via internett. Når man i tillegg er langt over gjennomsnittet glad i å skravle
er det mye som formidles.


#26

Lilith sa for siden:

Jeg er sånn passe aktiv på Facebook, tror jeg. Oppdaterer 3-4 ganger i uken, legger ut bilde stort sett en gang i uken og holder meg oppdatert på venner og kjente. Synes det er greit, særlig for familie som bor et stykke unna, som da kan holde seg oppdatert på jentenes liv og se bilder i ny og ne. Prøver å ikke bli for personlig på FB, og ha i bakhodet at jeg kun legger ut ting der som jeg er ok med at "alle" vet.


#27

Mams sa for siden:

Jeg brukes vel Facebook mest til å gratulere andre med dagen.
Jeg oppdaterer med ujevne mellomrom, men leser der inne stort sett hver dag.
Det jeg legger ut er ikke mye spennende, og er ikke noe jeg er redd for at noen skal lese.
Jeg har mellomste og stort sett hele trinnet hans på vennelista, så det er en kjekk måtemå følge de litt også.


#28

Tilde sa for siden:

Jeg er aktiv på facebook.
Chatter en del på kveldene etter ungene er i seng. (Spesielt de 14 dagene mannen er i nordsjøen.)
Jeg har en del slekt i England som jeg nesten ikke har hatt kontakt med de siste 25 årene. De chatter jeg ofte med nå, og det er virkelig kjekt.
Får sett masse bilder av barna deres, og fra deres liv. Nå er planen at de skal komme til Norge neste sommer, 3 av 4 familier. Det blir kjekt.
Jeg legger inn bilder, men bare så vennene mine kan se.
Ellers har jeg en mappe med bilder av huset vi bruker som hytte. Det er min fars barndomshjem som vi overtok for noen år siden, og har restaurert. Familien synes det er kjekt å få se fremgangen, og hvordan det er blitt. Har lagt inn fra start til nå.
Joda, facebook er kjekt det.:)



#30

MoV sa for siden:

Har vært litt "vågal" nå i det siste - har skrivet noen kommentarer :p. Dessuten fikk jeg vite en viktig nyhet på fb om onkelen min som er alvorlig syk. Noe jeg antagelig ikke hadde fått visst før det er for sent...


#31

Susse sa for siden:

Jeg er mye på fb, men koser med med det og synes det er en super måte å holde kontakten med gamle venner på.


#32

Røverdatter sa for siden:

Jeg er veldig lite aktiv på facebook. Klart det er hyggelig å følge med gamle venner, men det er ganske mye som er totalt uinteressant også der inne syns jeg. Blir litt kjedelig og er en tidstyv jeg velger bort til fordel for annet fjas. :p


#33

GinaK sa for siden:

HAr også lukket profil hvor kun venner får se min side. Ikke alle de får se alle bilder heller. De på jobben er i en egen kategori og får ikke se alle mine bildemapper.

Er derinne hver dag men legger ikke alltid ut noe på min side men kommenterer ofte hos andre.
Har en venninnne som legger ut sånn som " tid for en kaffe" "nå skal det bli deilig med massasje" "da er neglene fikset" osv... Jeg er ikke helt der men skryter litt av gutta mine, det går det vel mest i. :)


#34

nokon sa for siden:

Eg er ikkje superaktiv via profilen min, og restriktiv med kva eg legg ut, men kommenterer mykje andre sine oppdateringar. I tillegg er eg med i fleire lukka grupper og bruker chatten mykje. Det er moro til sitt bruk!

Ein bekjent hadde nyleg tre døgn med live-oppdateringar frå fødsel, "minutt-for-minutt". Slikt kjenner eg blir litt i overkant.


#35

Maverick sa for siden:

Hmja. Mye hverdagsfjas og hverdagsøyeblikk.


#36

Floksa sa for siden:

Jeg skårer høyt på hverdagsfjas.
Er innom mange ganger hver dag og bytter status kanskje tre ganger i uka?
Har en god del bilder ja, av både folk og dyr.
Og jeg har ganske god koll på instillingene av innsyn og bare venner ser mitt.
Dog lastes ikke opp noe på facebook som ikke kan i avisa.


#37

MoV sa for siden:

Det er utrolig mye uinteressant folk kan skrive der. Og det tar mye av tiden som jeg burde ha brukt til noe mer fornuftig. Men fordet må jeg inn og kikke. Kanskje flere ganger til dagen. Skjønner ikke hvorfor...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.