Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sexy jentekjoler

#1

maribo sa for siden:

Mamma tenkte å kjøpe kjole i 7-årsgave til størstejenta mi, men det var jaggu ikke lett...Hun fikk med meg på rundtur også, for å kikke - over 90% av kjolene ( i ca str 130) hadde stropper og en form som jenter/damer med pupper bruker. Jeg valgte å bruke uttrykket sexy kjole, for å gjøre det enkelt. Jeg vil ikke putte på 7-åringen min en sånn kjole - hun er bare 7 år og skal få ha søte og passe barnslige kjoler i stund til takk!

Har jo vært mange debatter i flere år som sexy undertøy til jenter.
Men hva synes dere om slike kjoler?
Er det bare jeg som ikke synes det er fint på så små jenter?


#2

cilen sa for siden:

Jeg synes det er grusomt. Har sett små jenter med sånne klær, og hvis de i tillegg da er litt skitne eller håret er fett ser de ut som små hor.. spør du meg. Stygt å si det, jeg vet det. Men det er helt sikkert andre som også tenker sånn.


#3

Røverdatter sa for siden:

Hva slags klær er det snakk om egentlig? Jeg har ikke sett noen sånne kjoler.

Jeg fikk helt vondt i magen av innlegget ditt, Cilen. Hvis de er skitne eller har fett hår? De fleste småjenter som leker ute blir skitne - iallefall de jeg kjenner. Heldigvis får jeg nesten si. Tenk at voksne mennesker kan ha sånne tanker om små barn. Det tror og håper jeg er ganske uvanlig og at det slett ikke er mange som tenker sånn.


#4

cilen sa for siden:

Slettet svaret mitt igjen Kaisa. (Kanskje du så det, og så hva jeg mente.)


#5

Acsa sa for siden:

Jeg synes det er helt forferdelig med denne moten. Jenta mi på seks år bruker str. 128 i kjoler, og det er vanskelig å finne en helt alminnelig hverdagskjole man kan leke i, og fra 134 ser jeg det er tilnærmet umulig. Eneste stedene hvor det går an å finne sånt er f.eks Lingon og Blåbær, men det blir ofte litt stive priser ut fra vårt budsjett og prioriteringer.


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg vet ikke helt hva slags kjoler det er snakk om, men er generelt lite begeistret for sexy klær til barn.

Horesammenlikningen syns jeg var både uforståelig og usmakelig.


#7

cilen sa for siden:

Sorry.. trekker den tilbake. Tenkte ikke først og fremst på de helt små. Men det er masse upassende tøy til unger i 11-15/16+ alderen å..


#8

Filifjonka sa for siden:

Jeg skjønner ikke heller helt hva slags kjoler det er snakk om, og av nysgjerrighet kikket jeg nå på La Redoute og H&M sine nettbutikker. De kjolene som var der så ut som barnekjoler, overhodet ikke noen sexy stil. Og det var kjoler i større størrelser enn sju år.


#9

ElinM sa for siden:

Jeg lurer også på hva slags kjoler det er snakk om.


#10

cilen sa for siden:

Jeg tenker ikke nødvendigvis på kjoler, men på klær generelt. Hva med de hotpants-shortsa i dongeri? De er superkorte, og veldig lave i livet.


#11

cilen sa for siden:

[url="javascript: showLayerFromParent('do?action=viewproduct&modelnum=576231&originalmodelnum=576231&dept=BARN_FLI_NED_SHO_STO&modelpath=', 'prodMatchIframe', 'prodMatchDiv', 'showroomDiv')"][/url]


#12

maribo sa for siden:

Skal se om jeg finner bilder av noen etter hvert, men det er her snakk om stropper, blonder, utringinger - ikke noe som jeg finner søtt og uskyldig iallfall. Cubus var verst av de jeg så...

Fant en kjole på Exit tilslutt :)


#13

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns sånne korte shorts er helt greit til små jenter, jeg. Det brukte vi på 70-tallet også, tenkte aldri på det som sexy. Verre med voksne damer i sånne shorts, syns nå jeg... ;)


#14

Snippa sa for siden:

Jeg synes ikke noe om "sexy klær" til småjenter, men akkurat kjoler har jeg ikke hatt noen problemer med å finne til jenta mi? Hun får absolutt ikke klær av typen "bar mage og trusekantskjørt", men både hverdagskjoler og penkjoler har hun massevis av.
Jeg handler stort sett på HM, KappAhl, Cubus, Lindex og Exit.


#15

allium sa for siden:

Enig. Dongerishorts er praktisk. Det er ikke shortsen som gjør bildet ovenfor suspekt.


#16

Chanett sa for siden:

Jeg kjøper kjoler til jentene på NoaNoa, Claire kids og Reflex. Der får man ordentlige kjoler selv til tiåringen som bruker 158 i størrelse.


#17

trøtt sa for siden:

Jeg skjønner heller ikke hva slags kjoler det er snakk om. Ja en del penkjoler på Kapphal er nok litt voksenstil over, men ellers syns jeg ikke det er noe problem å finne noe til 7 åringen eller 12 åringen min.


#18

trøtt sa for siden:

Eksempler på kjoler du får opp til str 128 på H&M.

Og disse var i str 134 til 170 på samme sted. Ikke akkurat det jeg vil kalle sexy kjoler.


#19

maribo sa for siden:

Helt enig, trøtt - og gremmes nok en gang over at vi ikke har all verdens butikker her uti distriktet :(
Dette er jo søte sommerkjoler :)
Noen av de kjolene jeg så var egentlig ikke typiske sommerkjoler, mer finstaskjoler typisk for jul osv....en var bar langt nedover ryggen osv.


#20

maribo sa for siden:

Kan legge til at det er jo ikke bare kjoler som finnes av det jeg kaller upassende tøy til mellomsmå jenter.
Vi hadde 7-årsdag her på mandag, og der var det et par jenter som hadde på seg klær som flere reagerte på. Til og med gubben reagerte, og han legger sjelden merke til hva slags klær unger hadde på seg - han ble småsjokkert! (Det var her snakk om topper).


#21

trøtt sa for siden:

H&M får man på nett også :).


#22

trøtt sa for siden:

På topper reagerer jeg mest på skrift. I'm a bitch og sånne ting på små jenter (eller tenåringer for den saks skyld). Det skjønner jeg ikke at foreldre lar ungene gå med.


#23

Obelix sa for siden:

Jeg er enig med deg et finnes endel "sexy kjoler. Det er ikke lett å finne passende klær til ei som er 9 og må ha størrelse 11-12 år heller. Mye trangt og kort. Veldig korte skjørt faktisk.


#24

Canisa sa for siden:

Jeg har ikke problemer med å finne hverken kjoler eller annet tøy til min 7-åring som bruker 128-134.:confused:
Styrer unna topper med "voksen" tekst og de som gir bar mage samt bukser som er veeeldig lav på livet. Var innom Cubus, Lindex og KappAhl i går, og så ikke en eneste kjole jeg vil kalle sexy...


#25

Dixie Diner sa for siden:

Var de kjolene oppfor der usmakelige og "sexy"? :sjokk:
Det er jo noe jeg godt kunne tenke meg å kjøpe til vesla, de er jo gode å ha på seg om sommeren. Har aldri tenkt på det på den måten?? Klart det finnes klær som er i overkant utfordrende på små barn, men de kjolene over her var da helt uskyldige og sommerlige?


#26

Dixie Diner sa for siden:

Åja herregud, nå ser jeg jo at Trøtt har skrevet at dette var eksempler på uskyldige kjoler hehe. Guri nå stokk jeg. :knegg:


#27

Michayla sa for siden:

Disse var jo kjempefine..
Noen av de lignet de jeg hadde som 6-7 åring på 80 tallet


#28

trøtt sa for siden:

JA de var altfor sexy, de må minst gå kledd sånn som dette for at det skal bli godkjent her hjemme :knegg:.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.