Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Crispy torsk?

#1

Fnissa sa for siden:

Jeg kjøpte sånn crispy torsk fra Findus på tilbud før en stund siden, men jeg finner ikke ut hva slags tilbehør som kan være godt til så den er bare blitt liggende.. :o Noen av dere som har gode tips til tilbehør? :)


#2

Acino sa for siden:

"Pomfri", erter og remulade?
Krydrede båtpoteter og salat?


#3

Syrinx sa for siden:

Råkostsalat eller coleslaw
Ris/potet
Vanlig salat
Kokte grønsaker
Wok-grønsaker
Sweet chilisaus


#4

Nessie sa for siden:

Jeg bruker lage båtpoteter. :nam:
Og så bruker jeg sånn flaske med sursøt chilisaus til.
Og ofte brokkoli, for det liker barna. :knegg:


#5

Obelix sa for siden:

Akkurat til den crispy torsken pleier vi å ha pommesfrites og remulade/ketchup.
Litt sånn fish'n chips.


#6

Kirsebær sa for siden:

Jeg syns alt passer til jeg. Grønnsaker i ymse former og fasonger, (gjerne litt sitron dryppet over hvis man skal ha salat) ris/chips/potet/potetmos.

Jeg er ikke så glad i dressing/remulade/kliss, så jeg ville kjørt uten, men de fleste vil jo ha noe slikt til da.


#7

Salt sa for siden:

Vi bruker sellerirotmos, kokte gulrøtter og remulade. :nam:


#8

Sure Eplet sa for siden:

Raspet gulrot (med eddik og søtt i), kokte poteter og smeltet smør.


#9

Divine sa for siden:

Vi bruker stort sett kokt gulrot og ris. :enkel:


#10

Tjorven sa for siden:

Potetbåter og gulrotstaver.

Jeg har forresten lært meg å lage egne slike store fiskepinner/crispy torsk, og det går ned på høykant hos ungene. Jeg kjøper torsk i blokk som jeg vender i egg og deretter en blanding av brødsmuler, revet parmesan og sesamfrø. Så steker jeg det i stekeovnen.


#11

Skilpadda sa for siden:

Ris og brokkoli og thai-chilisaus.


#12

Niobe sa for siden:

Vi har god salat og en hvitløksdressing av noe slag.


#13

Robyn sa for siden:

Frossen, eller tiner du de først?


#14

dharma sa for siden:

Raspet gulrot og kokte poteter med hvitløkssmør.


#15

Frøydis sa for siden:

:nam:


#16

Tjorven sa for siden:

Tiner en del, men trenger ikke å være helt tint. Det skal jo uansett stekes en stund og de er lettere å jobbe med hvis de er bittelitt faste.


#17

Robyn sa for siden:

Takk, det skal jeg prøve. :blomst:


#18

Elise sa for siden:

Tzatziki!!! Absolutt must til den der. :nemlig:

Vi pleier å ha pommes frites, tzatziki og en enkel salat. :jupp:


#19

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns det er best med noe som har en annen konsistens til den type mat, pommes frites til blir for mye frityr (uansett om fish & chips er en klassiker). Jeg ville synes det var godt med nypoteter, salat eller revne gulrøtter og rømme til. Gjerne med dill og sitron i rømmen.


#20

Fnissa sa for siden:

Her var det mange gode tips! Tusen takk! :)


#21

Jeanett sa for siden:

Takk for tips, dette lagde jeg i dag - bare med laks. Ungene elsket det.:D


#22

Tertit sa for siden:

Kokt potet, gulrot, brunet løk og bernaisesaus :nam: Bruker for øvrig å vende seifilet først i hvetemel tilsatt ønsket krydder, så i sammenpisket egg og til slutt i knust corn-flakes. Stekes på panne eller i ovn. Utrolig godt!


#23

Pappalille sa for siden:

Til disse river jeg gulrot og eple og har ris eller poteter til. Er ikke glad i saus, men synes det er mer enn saftig nok som det er. :-)


#24

GinaK sa for siden:

Potetmos og erter/gulrøtter og Toro saus. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.