Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Is og ost uten gluten

#1

tinkadott sa for siden:

Hører det kan være gluten i noe av dette, hvilken sort kan vi være trygge på er ok å servere en glutenallergi gjest i morgen?


#2

scilla sa for siden:

Vi har stadig vekk en liten cøliaki-gjest i huset og har aldri tenkt over det annet enn det åpenbare dvs kjeks-is og is med kakebiter i. Les ingredienslisten på det du kjøper for å være på den sikre siden.


#3

Kanina sa for siden:

Jeg har cøliaki, og spiser pinne-iser som Pin-Up, Sol-is, Creme Chocolat (uten crisp kanskje, avhenger av innholdet), saft-is såklart. Sånne bokser med is pleier å være trygt når det er vanlige smaker som vanilje, jordbær, sjokolade, men styd unna "is med eplepai-biter" eller oreo-kjeksbiter og sånn. Én gang har jeg opplevd å finne gluten i vanilje-is, da i form av "malt" som smakstilsetning. Det var en slags italiensk is, fra Culinaris el.l.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.