Noen som har noen å komme med?
Konditor venninnen min er utfor mobil dekning så får ikke spurt henne. Glemt det helt bort :rolleyes:
Skal bake muffins til snoopy sin 5 års barneselakap i morgen men har ingen gode løsninger for å ha opp på. Og hva som er best og hva har man på muffins nå til dags??
Laget muffins i påsken med cacas smørkrem men det ble ikke noe godt,og rar konsistens ble det..
Nei sånn marsmellows ting har de ikke her, en venninne har lett like før påske og ingen hadde hørt om det
Kanskje jeg skulle prøve et par med ostekrem, men mine unger liker ikke det, så er litt i tvil om andre 5 åringer liker det. Jeg synes heller ikke det er noe godt, men kanskje mest for at jeg blir dårlig i magen av kremosten :knegg:
:humre: Må helst begynnes på dagen før: Kok opp fløte, trekk den av platen, og smelt Melkesjokolade i den. Ca 200 g Melkesjokolade til en kartong fløte, f eks. Sett sjokoladefløten i kjøleskapet til den helt kald. Helst over natten, hvertfall.
Når du skal pynte muffinsene, så tar du ut sjokoladefløten, og pisker den raskt opp til en tykk krem. Det tar ikke mange sekundene, og du bør ikke piske for lenge. Fylles i kremsprøyte og sprøytes på. Mild og god smak. Jeg har enda ikke møtt på barn som ikke har likt den.
Du kan lage "smågodtfluff" også. Jeg har ikke prøvd det selv, men en venninne har. Hun smeltet smågodt i den varme fløten, f eks. skumsopper og skumputer, og avkjølte og pisket opp på samme måte.
Det kan det sikkert:)
men laget glasur. Blir nok 1 år til neste gang det lages glasur på muffins med at turbo ikke kan spise vanlig melis og sukrin melis glasur smaker bæsj.:knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.