Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva heter paprikavarianten av ratatouille?

#1

Eia sa for siden:

Jeg har jernteppe. Hva heter det? Ikke pistou, det er en suppe. Men noe som ligner?


#2

Carpe Diem sa for siden:

[url="http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=ajvar%20relish&source=web&cd=1&ved=0CDMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.recepthjalpen.se%2Fajvar-relish.html&ei=tKqNT-HOD-Hj4QSKteyRDw&usg=AFQjCNEAXxyxUdZFn9Mc9NuSMGXaX4HH8A&cad=rja"][/url]

Ajvar relish? Eller blir det mere grøtete i konsistensen....? :confused:


#3

Fibi sa for siden:

Bouillebaise, eller hvadetnåheter (oghvordandetskrives)?


#4

Eia sa for siden:

Takk, men nei - ikke noe av det heller. Italiensk, mener jeg.


#5

Eia sa for siden:

Paprika, løk, hvitløk, olje ... og så husker jeg ikke mer. Annet enn at det er supergodt og at jeg vil lage det. Snart.


#6

allium sa for siden:

Peperonata?


#7

Eia sa for siden:

Piperade! :lettet:

Piperade:
2 ss olje
2 ss tomatpuré
1 gul paprika i biter
1 rød paprika i biter
1 rødløk i båter
3 tomater i båter
4 fedd finhakket hvitløk
1 dl hvitvin
1 dl lammekraft eller buljong
2 ss finhakket frisk rosmarin
1 ts salt
1 ts pepper

Varm opp oljen og surr tomatpuré, paprika, løk, tomater, hvitløk og krydder. Tilsett vin og kraft og kok opp. Smak til piperaden med salt og pepper.


#8

Eia sa for siden:

Ja, og dersom du vender inn 3 egg i den, kalles den baskisk omelett. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.