Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spanskkurs via Folkeuniversitetet?

#1

Éowyn sa for siden:

Etter lenge å sunget på zumbasangene synes jeg det er på tide å lære spansk så jeg skjønner hva det er jeg synger. :knegg:

Den beste måten vil vel være å bo i et spansktalene land en stund, men det lar seg ikke gjøre.

Folkeuniversitetet tilbyr spanskkurs. Er det noen her som har deltatt på slike kurs? Hva slags erfaringer har dere gjort dere? Er det mulig å lære nok av språket til å føre vanlige samtaler?


#2

apan sa for siden:

Jeg har deltatt på et slikt nybegynnerkurs. Det er helt ok, men man trenger mange kurs før man kommer noe særlig avgårde. Jeg gikk privat hos en dame etterpå, sammen med noen andre, og det gikk litt fortere, men ting tar tid uansett.
Ulempen med Folkeuniversitetskurset var jo at man var mange i alle mulige aldre, noen satset mer enn andre, noen hadde ikke studert på ørten år etc etc slik at det ble ganske ofte stående i stampe. Jeg husker også en av damene som gikk i protest fordi hun syntes det var for vanskelig.


#3

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har undervist i slike kurs i tre ulike byer. FU går for å ha den beste kvaliteten, men det er jo ikke særlig intensivt, da. Man lærer like mye å snakke spansk som man gjør i videregående skole. :knegg:
Med et sånt kurs i bagasjen, kan det derimot være overkommelig å skaffe seg en privatlærer. Finn deg en arbeidsledig spanjol e.l. ;)
Er du seriøst interessert, tar du et intensivt kurs i Spania en sommer og kombinerer det med familieferie/husmorferie f.eks. På språkskoler som Instituto Cervantes (kjede) kan man skreddersy kurs etter sine behov uten at det koster alt for mye.


#4

Éowyn sa for siden:

Takk for tips! Årets ferie er bestemt, men ikke den for neste år. :D


#5

apan sa for siden:

God beskrivelse :knegg: .
Det som fascinert meg mest var damene som hvinte når de syntes det gikk for fort (det gikk uhyre sakte).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.