Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har jeg et objektiv for mye?

#1

Sol sa for siden:

Jeg har, siden tidenes morgen, hatt Nikon D70. Ettersom det nesten dekker mine behov og fordi jeg absolutt ikke har råd til å oppgradere, så blir det her en stund.

Objektivt jeg bruker er et nesten like gammelt Tamron AF aspherical XR Di 28-300 mm 1:3.5-6.3 macro. Det lever jeg godt med, men jeg savner innimellom en lavere zoom.

I går datt det ned et nytt objektiv i fanget mittnav ymse og mer enn kjipe omstendigheter. Først ville jeg bare knuse det, kaste det ut av vinduet og andre ufattelige og rasjonelle ting. I dag tenker jeg mer at jeg kan få noen kroner for det og le godt. Ellern vil det gjøre meg mer fornøyd enn det jeg har, så jeg burde beholde det og rett og slett ikke kvitte meg med det i det hele tatt?

Objektivt er Tamron AF aspherical XR Di II 18-200 mm F/3.5-6.3 macro. Denne linsen er bare ett år gammelt og sikkert ikke mye brukt.

Hvilken linse skal jeg selg? Skal jeg selge noen av dem og hva skjer nå? I går var det eneste viktige å få tingen ut av huset- om den så skulle kastes.

Hjelp meg kloke hoder, jeg skal ha denne mannen - eg linsa, jeg sa linsa sant? :o ut av huset så fort det lat seg gjøre!


#2

jolie sa for siden:

Uansett hvordan jeg leser dette innlegget, så får jeg det for meg at du snakker om noe annet enn linser. :knegg:


#3

emin sa for siden:

:nemlig: Men du kan jo beholde linsa og heller selge mannen, sant?


#4

Juste sa for siden:

Ingen av de objektivene er verdt mer enn noen hundrelapper tror jeg. Du kan kanskje få 500 for det nyeste (koster 1345 og oppover nytt).


#5

Didjeridust sa for siden:

Eg ville ha helde på båe to då dei går lengre i kvar sin retning(wide/tele) - om du skal berre ha eitt ville eg vald det som går lengst ned i brennvidde.


#6

Sol sa for siden:

Mannen er kastet, jeg håper han steker i sitt eget fett. Og i dag har jeg en fin dag. :knegg:

Spørsmålet er om jeg skal frigjøre 500 kr jeg kan bruke på å se irriterende smashing ut, eller om jeg kan ha så mye glede av begge to at det nye er verdt å beholde. Jeg har aldri med meg mer enn et objektiv, uansett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.