Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vond lukt i vaskemaskinen

#1

Erica sa for siden:

Vi har en relativt ny LG vaskemaskin og er plaget med vond lukt i den. Det lukter skikkelig vondt. Vi har tømt filter, pumpehus og you name it. Vi har tørket under gummi-ringen ved døråpningen. Jeg har vasket med eddik, og jeg har kokevasket. Like vondt lukter det.

Noen som vet hva dette kan være, evt. kan det være klagegrunn? Det lukter jo så ille at det lukter til og med av klærne når de er ferdig vasket.

Tips til hvordan få vekk denne lukten mottas også med takk.


#2

Trixie sa for siden:

Jeg skulle til å foreslå kokevask uten vask og såpe, det er det vi anbefaler på jobb. Kan være såperester som blir liggende. Men du kan jo høre med nærmeste vaskemaskinreperatørfirma. Hør evt med en elektroforhandler.


#3

Susse sa for siden:

Anbefaler å gjøre som Trixie sier :jupp: og huske på å la døra stå åpen når den ikke er i bruk for å unngå fukt og lukt.
(det står anbefalt i manualen på min maskin og fungerer flott)


#4

Benzo sa for siden:

Vi hadde det samme problemet for en stund siden, fikk mange gode råd her inne. Jeg kjørte en 90 vask med eddik, en uten og så en med såpe. Lukta gikk bort!
Husk på å la døra stå litt på gløtt når den ikke er i bruk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.