Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løvetann griperedskap

#1

Mandarin sa for siden:

Har noen prøvd en slik stang med klo som plantasjen selger ? Som man skal bruke til å luke bort løvetann ? Funker den bedre en den håndgripen som mann må ligge på kne for å bruke?


#2

meisje sa for siden:

Jeg har og er kjempefornøyd med å slippe å ligge på knærne. Den er suveren på plen, men virker også på grus. Mye raskere og større sannsynlighet for å få ut løvetannen med rot. Jeg har ikke lengre løvetann infisert plen og hage.


#3

Chanett sa for siden:

Kjøp en og kom hit for å teste.


#4

Arktis sa for siden:

Kjøpte min på Clas Ohlson i fjor, funker som bare det, men må jo gjøre det ofte, var ikke så veldig flink, så vet ikke om det ble så mye mindre løvetann. Men var enkel å bruke.


#5

Señora sa for siden:

Ja det funker! Men det gir større huller i f.eks. plenen enn om man ligger på kne. Akkurat det bryr ikke jeg meg om, for ryggen min er gladere med en sånn dingseboms. Det forutsetter også at det er dypt nok i underlaget, for møter du stein og sånt høyt oppe i plenen/bedet, må man nok lugge løvetannen for hånd (og på kne).


#6

Mandarin sa for siden:

Plantasjen eller Clas?


#7

Señora sa for siden:

Vi kjøpte på Jula mener jeg, var Fiskars sin eller noe sånn.


#8

Palmen sa for siden:

Kan en eller annen poste bilde av herligheten så jeg skjønner hva dere mener?



#10

Lille meg sa for siden:

Hvorfor ser jeg ikke Busys bilde? Uansett. Vi har denne:

Den fungerer veldig bra. Jeg får vanligvis fjernet store deler av løvetanna. MEN! Den tar jo med seg store deler av plenen. Man bør følgelig gå rundt med en pose med jord og en pose med gressfrø i etterkant for å fjerne hullene.

Edit: Der ja! Der ser jeg at det er nesten samme som Busy viser fram.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.