Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sang på hjernen?

#1

007 sa for siden:

Jeg har en sang på hjernen, og i håp om å bli kvitt den deler jeg den her med dere.

(Kilde: youtube.com)

Hvordan blir man kvitt sanger som har hengt seg opp? (:gaah:)


#2

Nyx sa for siden:

Jeg mener å ha hørt at grunnen til at man henger seg opp på en sang, er at man ikke husker hele, og at man derfor blir "stående og stange" mot det siste av sangen man husker, og så når man ikke kommer videre, begynner på nytt igjen. Og at det derfor hjelper å høre gjennom hele sangen noen ganger. Hvorvidt det stemmer... :vetikke:


#3

Madicken sa for siden:

Spill sangen baklengs samtidig som du gurgler tran og kaster salt tre ganger over venstre skulder. :nemlig:


#4

Skremmern sa for siden:

Syng "Bom Bom Bom, Bom Bom Badilla Life - du tu tu dudu, Bom Bom Bom, Bom Bom Badilla Life - du tu tu dudu" inni deg, og så er den borte! :jupp:

Jeg har andre ting å slite med, som "Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoooooget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, Dinosaurtoget, DinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtogetDinosaurtoget


#5

Madicken sa for siden:

Og erstattet med, nettopp:
(Kilde: youtube.com)

Vel bekomme.#7

Matilda sa for siden:

Pappa påstår det hjelper å synge nasjonalsangen. Den er sånn tung og treig og høytidelig, så den overkjører andre ting. Og så får du den ikke på hjernen etterpå.


#8

Inagh sa for siden:

Det hjelper og å sette på en episode Amigo Grande, har jeg hørt rykter om. :mumle:


#9

nolo sa for siden:

:rofl:


#10

Madicken sa for siden:

Så er det heldigvis ikke bare meg. :puh:


#11

frukt sa for siden:

Det tror jeg kan stemme for meg. :jupp: Det er nemlig bare sanger jeg ikke kan noe særlig av teksten på jeg får på hjernen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.