Dagens middag er tatt litt på sparket og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal trylle frem god saus. Kalkunen skal serveres med ris til så blir det valgfritt om man vil ha grønnsaker eller salat til.
Kalkunen er nå i ovnen i en ildfastform sammen med noen klumper smør, litt vann, løk og gulrøtter som bør gi meg kraft, men hva gjør jeg videre?
kjører bare sausen med stavmikser, man kan jo tilsette diverse, men jeg liker den "ren" når den er fra vann, gulrot, løk og kjøttet :) Blir ofte litt tam på fargen, men uten gjester gjør ikke det noe. :) Hadde det til middag i går, og skal hel kylling i dag på samme måte
Personlig synes jeg du skal unngå både buljong og fløte.
Jeg ville kokt inn kraften, og sørget for å ha nok grønnsaker i formen slik at du kan mose smaken ut av det. Så ville jeg eventuelt jevnet den litt, krydret den og tilsatt f.eks. eplecider.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.