Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevare kjøtt etter at pakken er åpnet

#1

Neket sa for siden:

Jeg har kjøpt et digert kjøttstykke (entrecote) som jeg skal bruke til burger i dag, biff på mandag og gryte på tirsdag. Eventuellt suppe på onsdag.

Jeg må jo åpne pakken i dag - hvordan oppbevarer jeg resten av kjøttet? Bør jeg dele opp og fryse det? Bare pakke i plast i kjøleskapet?


#2

oslo78 sa for siden:

I plastikk i kjøleskapet.


#3

Input sa for siden:

Jeg hadde fryst ned det som skal brukes på mandag og tirsdag i hvert fall.


#4

trøtt sa for siden:

Plast i kjøleskapet. Helt unødvendig å fryse det ned. Hadde det vært kylling ville svaret vært noe annet, men okse kan godt ligge i noen dager.


#5

Olympia sa for siden:

Jeg åpnet en pakke kyllinglår i dag og har noen igjen. Hvordan skal jeg pppbevare de resterende?


#6

oslo78 sa for siden:

I plastikk i kjøleskapet.


#7

trøtt sa for siden:

Jeg ville puttet de i fryseren hvis ikke de skal brukes i morgen, min erfaring er at kylling blir fort dårlig.


#8

Neket sa for siden:

Takk! Jeg har lagt de i kjøleskapet. Men vurderer å fryse ned det jeg skal bruke på tirsdag og evt onsdag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.