Neket sa
for siden:
Jeg har kjøpt et digert kjøttstykke (entrecote) som jeg skal bruke til burger i dag, biff på mandag og gryte på tirsdag. Eventuellt suppe på onsdag.
Jeg må jo åpne pakken i dag - hvordan oppbevarer jeg resten av kjøttet? Bør jeg dele opp og fryse det? Bare pakke i plast i kjøleskapet?
oslo78 sa
for siden:
I plastikk i kjøleskapet.
Input sa
for siden:
Jeg hadde fryst ned det som skal brukes på mandag og tirsdag i hvert fall.
trøtt sa
for siden:
Plast i kjøleskapet. Helt unødvendig å fryse det ned. Hadde det vært kylling ville svaret vært noe annet, men okse kan godt ligge i noen dager.
Olympia sa
for siden:
Jeg åpnet en pakke kyllinglår i dag og har noen igjen. Hvordan skal jeg pppbevare de resterende?
oslo78 sa
for siden:
I plastikk i kjøleskapet.
trøtt sa
for siden:
Jeg ville puttet de i fryseren hvis ikke de skal brukes i morgen, min erfaring er at kylling blir fort dårlig.
Neket sa
for siden:
Takk! Jeg har lagt de i kjøleskapet. Men vurderer å fryse ned det jeg skal bruke på tirsdag og evt onsdag.