Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du begrense sittingen/hvilingen din til 23.5 timer i døgnet?

#1

DM sa for siden:

Artig video, som jeg synes er verdt å ta en titt på.

(Kilde: youtube.com)

Det jeg sitter igjen med etter å ha sett den, er at det er jammen ikke mye som skal til for å forbedre helsen. :riktig:


#2

Malama sa for siden:

Dagens trilletur varte vel rundt førti minutter, så jeg klarte det i dag i alle fall. I går også, da gikk vi i over en time.

Men altså, å redusere sitting og ligging til 23,5 time er ikke egentlig det samme som å trene en halvtime da, jeg mener jeg står når jeg lager middag, jeg går, står og styrer med ungene, går på do beveger meg mellom steder i huset i mye mer enn en halvtime for dagen.

Men ja, det skal ikke mye til for helseefekter, så litt bevegelse har vi alle godt av.


#3

Tussa sa for siden:

Denne likte eg godt! Eg har store framsteg for helsa mi etter å ha trena meir eller mindre jevnt i et år no. Det er ikkje store mengdene, men ca 1 t og 20 min i veka i snitt. Så eg trur veldig på dette, takk for link!


#4

tiddelibom sa for siden:

Tankevekkende. Nå er jeg i sykkelsesongen (som for mitt vedkommende varer i 7 måneder). Da sykler jeg en snau time hver dag t/r jobb. I tillegg trener jeg, så jeg føler meg godt innafor. Litt overvektig, men i god form.


#5

jolie sa for siden:

I love!

Jeg trener nå ca 3-4 timer i uka fordelt på tre økter, og jeg merker stor forskjell på kropp, humør, kvalitet på søvn etc. Og jeg har bare holdt på i ca tre uker. Men en halvtime om dagen i bevegelser er egentlig ikke mye, så det skal jeg greie å få til.


#6

Tjorven sa for siden:

Denne kom på riktig dag.

Jeg var hos en kunde tidligere i dag. Været var nydelig, så istedenfor å ta t-banen to stopp, så brukte jeg 25 minutter på å gå tilbake til jobb. Jeg gikk til kunden også (da hjemmefra), og skal gå hjem etterpå. Så jeg får min dose hverdagstrim i dag.

Det er dessverre ikke sånn hver eneste dag. Men jeg forsøker å gå til og fra jobb når været er ålreit. Da får jeg 40 minutters gåtur hver dag. Det er ikke trening, men det er i hvert fall aktivitet.


#7

Gaia sa for siden:

Ja, det klarer jeg så absolutt. Men det er nok lettere i sykkelsesongen.


#8

Floksa sa for siden:

Jeg gjør unna ca 14.000 skritt på en vanlig dag. Mang en lege har sett forbauset på meg og antydet at jeg er i forbausende god form :knegg:
(jeg har vært oppe i en bmi på 60, nå er den på 40)


#9

Susse sa for siden:

Den hadde jeg godt av akkurat nå ! Gjett hvem som skal trille tur til butikken i ettermiddag ?


#10

Malama sa for siden:

48 minutters trilletur i dag. Halvtime unnagjort.

Men seriøst, selv nå i min syke tilstand hvor jeg hviler mest mulig, så får jeg jo, selv utenom den daglige trillingen og eventuelle ekstra hundelufting, uansett mer enn en halvtime hvor jeg ikke sitter eller ligger, i form av at jeg vasker klær, henger opp, legger sammen, rydder leker, fyller/tømmer oppvaskmakina, etc uten at det kan kalles mosjon da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.