Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelagde medisterkaker

#1

Lhi-My sa for siden:

Ungene er glad i medisterkaker og siden vi nå har en som ikke tåler melk, nytter det ikke lenger å kjøpe ferdige medisterkaker på butikken. Jeg har iallefall ikke funnet noen uten melk i.

Jeg tenkte derfor å lage selv. Jeg har funnet greie oppskrifter, men i alle står det at man skal bruke medisterdeig. Er dette det samme som f.eks. svinekjøttdeig? Jeg kan ikke huske å ha sett noe som heter medisterdeig i butikken, men det kan jo hende jeg ikke har sett godt nok. Kan ikke bruke ferdig spedd medisterfarse siden den er spedd med melk.

Vil det funke å bruke svinekjøttdeig og spe dette med havremelk eller havrefløte, salt og diverse krydder?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.