Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oversettelse til spansk - hjelp.

#1

kisha sa for siden:

Vi har bestilt hotell på Tenerife i sommer og må selv ringe og be om at det blir satt barneseng i leiligheten. Dessuten er de fleste leilighetene med ei livsfarlig steintrapp fra soverommet og ned til stua. Jeg har bedt om leilighetet på et plan uten denne trappa. Det finnes også. (Lillemann elsker nemlig å klatre.)

Nå sier reiseselskapet at jeg selv må kontakte hotellet for å få bekreftet at dette er ok. ( Dårlig service av Saga, men de er snart en saga blott)
Det er nesten 30 år siden jeg hadde spansk på skolen, og jeg vet det er flere spansktalende her. Kan noen hjelpe med meg å formulere en mail?


#2

Senna sa for siden:

Er du sikker på at de ikke snakker engelsk da?(eller svensk :knegg:) Vi var på Gran Canaria i fjor, på et bitte lite hotell. Jeg ringte ned og bestilte barneseng, og det gikk helt fint med engelsk.


#3

kisha sa for siden:

Vi var der i fjor, og de var veldig spanske. Jeg må bare ha en bekreftelse fra dem, så jeg kan slappe av i forhold til ferien. Anlegget var kjempeflott, men akkurat vår leilighet var ikke så barnevennlig.


#4

IOA sa for siden:

Jeg kan godt hjelpe deg, hvis du kan skrive på norsk ca hva du vil si. Og hvis du har et litt avslappet forhold til tildene!


#5

kisha sa for siden:

Takk. Må tenke litt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.