Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

40 års bryllupsdag

#1

Señora sa for siden:

Mine foreldre har snart vært gift i 40 år. Hva forventes av gavedryss og lignende til brudeparet?


#2

Inagh sa for siden:

Hva med å gi dem et gavekort til en restaurant, slik at de kan ta seg en tur ut og nyte et godt måltid?

Gratulerer så mye til foreldrene dine!


#3

Sulphur sa for siden:

Vi ga foreldrene mine en flytur med en Dakota (DC-3) sightseeing over området fra Torp flyplass når de hadde bryllupsdag. Det var noe som falt i smak, iallefall. Noe mer oppmerksomhet fikk de ikke av oss på denne dagen, men nå i Mai har de 42 års bryllupsdag, og da skal vi ha en familiesammenkomst med bare barn og barnebarn, der de som kan av voksne lager en rett, og alt blir et koldtbord. Mamma og pappa vet ingenting om dette, så de blir lurt litt i forkant.


#4

007 sa for siden:

Mine foreldre fikk familiefotograf-time med påfølgende fotoalbum til den store dagen. Vi tok altså felles familiebilde - 15 stk med stort og smått. I tillegg tok vi forskjellige gruppebilder (søsken, søskenbarn, foreldre/barn, besteforeldre/barnebarn). Veldig koselig.


#5

Anda sa for siden:

Mine foreldre har bare vært sånn passe fornøyd med sitt 41-år gamle ekteskap, så førtiårsjubileet ble nærmest forbigått i stillhet. :o

Ikke noe eksempel til etterfølgelse, - men gratulerer til dine, og lykke til med presang. Kanskje spandere super middag ute med hele den nærmeste familien, og noen flasker med sabla god vin som de voksne kan nyte siden en gang?


#6

tiddelibom sa for siden:

Mine foreldre feiret 40 års bryllupsdag for ikke så lenge siden. Mamma ønsket seg en tale...

Ellers er det en god idé med et fint bilde av barn og barnebarn, synes jeg.


#7

Tussa sa for siden:

MIne foreldre har 40års bryllupsdag neste helg. Vi skal dra sammen til Alexandra hotell i Loen. Vi ungane har vel ikkje tenkt å gi dei anna enn vår deltakelse på det hotellet som koste ei formue. :o


#8

Señora sa for siden:

De snakket om å spandere oss på hotell, men jeg ser ikke helt vitsen siden mini er avhengig av en seng kl 2000.

Men så kom jeg plutselig på at kanskje de forventet en oppmerksomhet av ett eller annet slag.

Familiebilder er uaktuelt, da min søster med familie bor halve kloden borte. Mulig vi kan spandere på dem en middag eller noe, men det har jeg lyst å gjøre når de kommer hjem fra uggabuggaland, slik at alle kan gå ut.

Tusen takk alle sammen for gode tips.


#9

Tussa sa for siden:

Eg har sjekka med Loen, og dei har sånn callgreier på romma. Eg håpe det vil fungere, og drukne alle Tenk om atte-tankar. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.