Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marsipankake - holdbarhet

#1

hildeje sa for siden:

Skal bake to kaker til konfirmasjon på søndag for en kollega.
En oreo og en marsipankake.
Kan jeg pynte dem i morgen kveld og avlevere på jobb på fredag eller blir det for lenge siden konfirmasjonen ikke er før på søndag?


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns det var litt lenge. Ville ideelt sett lagd dem lørdag, ihvertfall ikke tidligere enn fredag.


#3

jolie sa for siden:

Krem og sånt blir vel litt gammelt om kaka skal stå i tre døgn før servering. Og såvidt jeg husker blir oreokaka klissete under om den står mer enn ett-to døgn.


#4

Kanina sa for siden:

Tors-søndag høres litt lenge ut. En dag i forveien er optimalt. Men du kan jo gjøre klar en del. Bake bunnen, kjevle ut marsipanlokk, etc.


#5

Niobe sa for siden:

Ja, det hørtes for lenge ut. Jeg synes kakene er best når de er fylt dagen før. Men bunnen kan lages og marsipanlokket kjevles, ja.


#6

allium sa for siden:

Jeg er sær og synes kremkaker skal lages samme dag. Oreokaken holder vel litt lenger.


#7

Vito sa for siden:

Slår meg sammen med koret. Det er for lenge ja, toppen dagen før syns jeg på den type kaker.



#9

hildeje sa for siden:

Den er god :)
Da lager jeg dem på lørdag :)


#10

Timar sa for siden:

Hvis du blandet litt vaniljekrem eller noe i kremen, så smaker den ikke så lett gammelt. Jeg syns ikke noe om kremkaker som ikke er dagsferske, for å være helt ærlig. (Men så er jeg ikke sååå glad i bløtkaker heller). Oreokaken blir vel bedre hvis den får stå minst en dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.