Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dvaske pupper da?!

#1

Nessie sa for siden:

DET ser jeg mye av! :eek:

Noen ganger føler jeg for å gi litt bhveiledning ja.. :sparke:.

Mange har virkelig ikke funnet ut at det ikke er pent å gå UTEN bh når man har dvaske og lange pupper... eller at de har en bh uten noen form for løft.

Det er virkelig mange som kunne hatt en helt annen "holdning" med riktige bh`er? :rolleyes: Og ikke minst så synes jeg ofte feil bh bruk (eller null bh bruk!) ødelegger mange antrekk.

Jeg har lange dvaske pupper.. til de graaader etter slanking. Men jeg har bh som løfter og som før de til å se riktig så flotte ut. Kunne ikke falt meg inn å gå UTEN bh iallefall!


#2

Mams sa for siden:

Det hender jeg surrer her hjemme uten BH, og av en eller annen grunn føler jeg meg litt småsluskete da. :p
(men det er så deilig å slippe innimellom)
Når jeg ser damer som går med puppen hengene nede ved bukselinningen, så tenker jeg nok ganske automatisk at en BH hadde gjort seg.


#3

Pastill sa for siden:

Syntes det er ekkelt å gå uten. Eneste som er ENDA verre er å gå i en som sitter dårlig, så man kjenner "dønningene" når man går. :fnise:

T-shirt bh pleier gjøre fasongen bra og nesten alle klær ser bra ut over da.


#4

Garbella sa for siden:

En bekjent gikk alltid uten BH og når man ser brystvortene dingle så vidt over beltet, ja da bør man si fra. Hun ser selv at det er mye penere med BH på lange pupper.

Jeg kan godt gå uten bh hjemme, men går ikke ut døra uten, føler meg naken! (med unntak når jeg skal ut med søppelet og da har jeg jakke på)

Det er alt for mange som går med feil bh-størrelse.


#5

Huldra sa for siden:

Jeg rusler også uten bh inne av og til.. men med en gang jeg skal ut døra må jeg ha en på. Mine pupper består ingen blyant-test og er dvaske som få. Slike som tanta mi kaller "u-landslefser". Ja, ja. Har nå 2 stk bh som jeg er fornøyd med, virkelig fornøyd og de vaskes og vaskes og vaskes stakkars. De er kjøpt på Filippinene og der fikk jeg sinnsyk god hjelp og en Triumfbh til under 100 lappen.. hehe.

Har kjøpt et par bh-er på en slik eksklusiv sjappe her hjemme også, men de blei for store - slanka meg x-antall kilo etterpå og dermed var det bortkasta penger.

Jeg skjønner egentlig ikke helt hvordan man skal finne en bh som passer jeg da.. derfor sliter jeg ut de to jeg har nå for jeg orker rett og slett ikke på noen ny bh-jakt siden jeg aldri finner noen fine.


#6

Azi sa for siden:

Jeg er ikke så glad undertøy, så det er ofte mine dinglede "utstyr" ute og henger! Men for å være ærlig så driter jeg i hva andre synes. Det er så deilig å gå rundt uten bh! :P


#7

Senna sa for siden:

Jeg liker ikke å gå uten BH. Så her er de dvaske puppene godt "stablet" opp og polstret i diverse BH`er.


#8

Ole Brumm sa for siden:

Har alltid på meg bh når jeg er ute blant folk.
Unntaket er hjemme, men da må jeg ha en passe tettsittende topp, slik at de ikke dingler rundt omkring.
På de fleste damer er ikke bhløse pupper noe pent syn.


#9

Fersken sa for siden:

Jeg er også en av de som kan ha puppene dinglende løs en sjelden gang hjemme, men BH'en kommer på så snart jeg tenker på at jeg skal ut eller det en sjelden gang kommer uventet besøk.

I tillegg til det som er nevnt før i tråden er det et fenomen jeg har sett av og til, spesielt på sommerstid. Ser ut som BHen er av riktig størrelse både i omkrets og cup, men stroppen er slakk med det resultatet at puppene likevel hviler på magen. Hva er vitsen med BH da?


#10

linka-mor sa for siden:

Jeg hadde aldri hatt en bh på før jeg ventet førstemann, i en alder av 28 år måtte jeg ut på bh-markedet og handle. Ble utrolig mange bomkjøp men nå klarer jeg meg ikke uten. Er ekkelt å ha "de" dinglende løs.
Om jeg bruker riktig bh type aner jeg ikke, men holder på plass det de skal og de er behagelig å bruke.


#11

Canisa sa for siden:

Jeg klarer ikke å gå uten BH.:niks:
Meg ser du garantert aldri med slappe pupper i fri dressur!


#12

Selma sa for siden:

Samme her :nemlig: Når har jeg riktignok små pupper så det dingler ikke så veldig, men jeg føler meg direkte avkledd uten bh


#13

Lykken sa for siden:

Når man er veldig vant til BH er det ekkelt å gå uten. Men jeg har type pupper som nok kan vises fram med og uten BH, men tviler på at det hadde sett særlig passende ut på jobb f.eks. :humre:
Det er IKKE pent med laaaange pupper uten BH.


#14

Trulte sa for siden:

Aldri uten bh (dusjer ikke med bh da)..

Men jeg er helt enig. Jeg legger virkelig merke til dem som går med feil bh. Dritkult med singlet der ryggen på bhen er dradd opp i nakken.

Eller de som TAR AV SEG singleten, og vagger rundt i bare bh'en. Turister på sørlandet tror at alt er helt ok visst. (Det synes ikke vi sørlendinger, så kjipe er vi).

Nei, skulle jeg bare fått med meg et plagg til en sydhavsøy, ble valget bh'en.
Velger den før trusa for undentil slenger jeg ikke.


#15

banana sa for siden:

Du går i en spesialbutikk for undertøy. De fleste bruker for liten cup-størrelse kombinert med for stor omkrets, slik at cupen allikevel passer. Cupen vokser nemlig med omkretsen slik at den er større i en 85E enn i en 65E. Siden de fleste vanlige klesbutikker ikke fører større cup-størrelse enn D er det slik at de som trenger større cup heller kjøper en D-cup med for stor omkrets. I "min" undertøysbutikk sa daglig leder at det de selger mest av er 65G. Smale jenter med (relativt) store pupper.

Før jeg gikk i en spesialbutikk brukte jeg 85 eller helst 90 D. Nå bruker jeg 85F og kan kjøpe bh'er nesten (bare nesten) uten å prøve. Det er verdt å betale mer for å ikke bli psykologisk vrak uten selvfølelse hver gang man skal kjøpe ny bh, derfor går jeg i en god undertøysbutikk :).


#16

Nessie sa for siden:

Jeg har gått i mange feil bh`er før jeg gikk i spesialbutikk. Den jeg fant der koster ikke mer enn de på Cubus heller så :D

Om man velger en bh med for mye "stretch" i stoffet går det også ofte dårlig.. da gir jo hele cupen etter liksom.


#17

Enhjørning sa for siden:

Som jeg har sagt i en annen tråd:
Når man kan ha en tubetopp nesten helt nede ved midjen uten at puppene ramler ut - da burde man heller hatt en god BH og en fin topp. :himle:

Selv går jeg kun uten BH om jeg har en kjole eller topp som har god støtte i seg selv, jeg synes det er ubehagelig ellers.
Og dessuten ser magen min mindre ut når puppene sitter der de skal! :D


#18

Snippa sa for siden:

Her rulles puppene opp og puttes i bh, ja :nemlig:
Å gå uten er jo superubehagelig!

Dessuten hadde min kjære en heller lite flatterende, men sikkert ærlig, uttalelse for et par år siden. Jeg var naken, og han satt tydelig og betraktet meg og funderte. "Du er egentlig penest med bh'n på, du" sa han tankefullt....


#19

Camomilla sa for siden:

Bruker alltid BH.
Går ikke i posten uten engang.
Føler meg nesten ikke kledd uten å ha det på.


#20

Claire sa for siden:

:fnise:


#21

Candy Darling sa for siden:

Alltid BH her også. Og helt enig med banana, de aller fleste bruker BH som er for store rundt ryggen. Det eneste som funker er å gå til en kyndig person i undertøyssjappe. Er du heldig(ere enn meg), passer du en str. som er lett tilgjengelig i billigmerker også, så da er det bare å trave tilbake til HM.


#22

Hasselnøtt sa for siden:

Alltid med. Jeg synes også det er vanskelig å finne gode BH'er, og vet faktisk ikke om noen undertøysspesialist (som ikke retter seg utelukkende til damer over 70) her i området.


#23

Candy Darling sa for siden:

I nøden kan man få med seg en god venninne og få henne til å måle ryggen og puppene ordentlig. Str. skal være lik omkretsen under brystene (IKKE opp på skulderbladene), og cupen er avhengig av differansen mellom omkretsen på puppene og under. Jeg husker ikke helt tallene, men det er nok enkelt å google seg til. :lat:


#24

LilleVims sa for siden:

Klarer ikke å gå uten bh...klamt,varmt og for meg ekkelt. Men det er jo siden jeg har lange feite pupper.

Jeg burde egentlig gå i en skikkelig undertøysbutikk og kjøpe meg en skikkelig bh...Jeg eier visst ingen..


#25

Tjorven sa for siden:

Spesialbutikker er et must. Der får jeg instruksjoner om hva som er viktig for meg og hjelp til å finne riktig størrelse. Jeg kjøper noen bh'er, og så bruker jeg instruksjonene jeg har fått til å kjøpe billigere modeller senere.

Forrige gang fikk jeg skryt, for hun var enig i mitt forslag om størrelse. Hun sa at 95% av kundene foreslo med for små cuper og for store rundt hvis de ikke var stamkunder.


#26

Karamell sa for siden:

Jeg kan fint gå uten tror jeg, men det er fordi puppene er små. Jeg bruker alltid BH da, en som får puppene til å se større ut.


#27

Karamell sa for siden:

Puppebilde (BH bilde) ;)


#28

Nelly Nickers sa for siden:

Livet er best når jeg kan fly rundt uten bh. :lykkelig:
Det skjer helst hjemme i stua, altså.
Men jeg husker jeg GLEMTE å ta på bh den første dagen min på lærerskolen. :dåne: Da jeg oppdaget det ble jeg skikkelig flau. Men mannen min forelsket seg i meg likevel den dagen. Hehe.


#29

MorStine sa for siden:

Signerer... Mine er godt brukte og det synes dessverre... Men de er brukt til det de er til for, så jeg er fornøyd for det, men vil ikke ha de hengende i fritt fall, nei...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.