Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Steke fondant i Mummikopp?

#1

Isolde sa for siden:

Tåler de det?

Skal lage sjokoladefondant i dag og hadde litt lyst å servere de i mummikopper men vil jo ikke ødelegge de.


#2

Hyacinth sa for siden:

Aner ikke, men jeg vil tro det. De er vel laget av porselen? Nei, jeg vet ikke.

Jeg lurer egentlig også. Har 17 Mumikopper. :blodgiver:


#3

Syrinx sa for siden:

Vil anta at koppene tåler varmen, men personlig ville jeg ikke servert fondant i kopp eller lignende.


#4

Isolde sa for siden:

Tenker du på å vaske de opp eller at de ikke da kan sive utover på samme måte og koppen vil være varm når man serverer Syrinx?

Jeg finner ikke sånne gode amerikanske muffinsformer som holder formen. Bare sånne som er stor type av de norske og de er så tynne synes jeg at de mister formen.


#5

m^2 sa for siden:

Hvis de trer to av de norske på utsiden av hverandre når du steker holder de formen bedre :nemlig:


#6

Isolde sa for siden:

Jah de gjør jo det. Men mummikoppene er jo så fine og så har jeg 19 forskjellige av de (ikke blodgiver så jeg har nok dessverre betalt for de og).


#7

Syrinx sa for siden:

For meg er halve moroa med fondant at den renner utover fatet når man tar skjea gjennom. Fra kopp blir det liksom bare... tja.... mat fra kopp.

Dersom det er grunnet mangel av former så kan du også lage former av alufolie som du former rundt en kopp i ønsket størrelse.


#8

Syrinx sa for siden:

Men for all del altså, fondant er jo alltid godt. Uansett. :riktig:


#9

Nelly Nickers sa for siden:

Aner ikke om mummikoppene holder, men det vil jeg jo tro.

Jeg vil tipse om silikonmuffinsformene på Søstrene Grene. Perfekte til fondant! De er i "amerikansk muffinsform-størrelse". Klarer lett å lirke ut fondanten og få den over på fat. :jupp:

Ikke veldig pene, men litt spenstigere enn papirform. Ca 8 kr stykket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.