Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

T-skjorter med navn - trinn for trinn

#1

-ea- sa for siden:

For et par år siden kjøpte jeg tilfeldigvis en pakke med transfer-ark for stryking på tekstiler, og slik var det at jeg ble familiens navneskjortemaker.

Da er det bare å skrive teksten/lage motivet som man vil stryke på, og så kjøpe en skjorte. Det er ikke nøye hvilket program man bruker, det går sikkert like bra i word som i photoshop. Jeg googlet og fant en sommerfugl som jeg la oppå hist og her.

I utskriftsinnstillinger på data'n finner du flere valg for type papir, velg t-shirt transfers. Da printes motivet speilvendt.

Her har jeg printet ut og klippet rundt navnet. Det er viktig å ikke klippe helt inntil printen, da kan blekket "lekke" ut under påstrykingen.

Så er det å plassere motivet på skjorta. Hvis det skal stå beint på, er linjal et bra hjelpemiddel. Men her skal jeg ha navnet til å stå litt på skrå:

Strykejernet på full guffe, og jevnt press:

La skjorta ligge og avkjøle seg litt, og løsne dekkpapiret. Her må man være litt varsom, det er lett å få "brekk" i motivet dersom man gjør det for raskt.

Og vips! Så er den ferdig:


#2

emm sa for siden:

Kjempefint! Denne ideen vil jeg gjerne prøve:jupp:


#3

Nenne sa for siden:

Kjempetøft! :)


#4

LaBanga sa for siden:

Kjempefine t-skjorter. Jeg har også laget noen sånne, men mest brukt bilder som jeg har strøket på. Mulighetene er jo uansett uendelige.

Her har jeg f.eks en pute som jeg har strøket på et bilde og kombinert med en quilta ramme:


#5

Elis sa for siden:

Det ble jo kjempestilig. :jupp:


#6

Elisabet sa for siden:

Kjempefine t-skjorter. :jupp:


#7

Kaz sa for siden:

Kjempefint. :)
Hvor kjøper dere papiret?


#8

-ea- sa for siden:

F.eks. kan det kjøpes på InkClub. Nå ser jeg at de har sort papir også, og da forsvinner jo problematikken jeg beskrev på mørke tekstiler.


#9

Sue sa for siden:

Man kan kjøpe det på Clas Ohlson også.
Har bare laget en body og en genser med "Storesøster" og "Lillesøster" på. Men det var utrolig enkelt og morsomt, så det blir nok flere etterhvert.


#10

Inagh sa for siden:

Nei så stilig - dette må jeg forsøke! :jupp:


#11

Muskat sa for siden:

Åh, jeg har jo sannelig en pakke med sånne ark liggende! Kanskje jeg skal kjøpe t-skjorter i dag så har jeg noe å gjøre i helgen. Moro, det er jo masse man kan lage. :nikker:


#12

LaLuna sa for siden:

Kjempefine, -ea-!
Veldig god idé. Skal kopieres ved anledning.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.