Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gaflet: Bilkollektivet

#1

mehmet sa for siden:

I lys av tråden "Har du bil?" så kom jeg til å tenke på at jeg ikke har sett at Bilkollektivet har vært nevnt på FP. Det må da være et glimrende alternativ for miljøtenkende foreldre? Vi har vært medlemmer når vi har bodd i by der Bilkollektivet finnes, og har brukt ordningen mye. Andre som er medlemmer og kan dele erfaringer?


#2

Miss Norway sa for siden:

Jeg hadde aldri hørt om dette før jeg kom til FP, men her har jeg da sett det nevnt flere ganger. :undrer:


#3

mehmet sa for siden:

Jeg følger vel ikke med på nok tråder da. :knegg: Søkte forøvrig på "bilkollektivet" nå og fikk bare opp ett treff (tråden "Har du bil?") Hvorfor fikk jeg ikke opp denne tråden f.eks?


#4

kris sa for siden:

Jeg har nettopp meldt meg inn i Bilringen i Bergen. :tøff:

www.dele.no

Kan dessverre ikke bidra med så mange erfaringer, siden jeg ikke er godkjent som medlem ennå... :sparke:


#5

Anuk sa for siden:

Var medlem da vi bodde i Oslo - det var kjempebra!


#6

Blå sa for siden:

Jeg var medlem i bilringen i Bergen i et år og har bare vært fornøyd med det. Jeg bor ikke supersentralt, men hadde to biler i grei gåavstand og enda flere i grei sykkelavstand. Jeg tror at i løpet av det året var det bare en gang at jeg ikke fikk bil når jeg hadde lyst på det.

Nå har vi riktignok feiget ut og kjøpt bil likevel, men jeg tror at dersom vi hadde hatt barnehagen litt nærmere så hadde vi blitt i bilringen en god stund til.


#7

Estrella sa for siden:

En venninne av meg er medlem i den i Oslo. Men tror ikke hun har benyttet seg av den enda.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.