Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Nennes" grovbrød

#1

Ole Brumm sa for siden:

Ja da har jeg tatt Nenne sin oppskrift på grove rundstykker og brukt det som brøddeig. Halvparten til rundstykker og den andre halvparten til et brød.
Det ble utrolig snadder.
Stekt på 200 grader ca 60 min.

Så tusen takk Nenne for denne fantastiske oppskriften. :klemme:


#2

Mandarin sa for siden:

Så gøy! Jeg lager de rundstykkene rett som det er.
Hadde du det i form?


#3

Ole Brumm sa for siden:

Jepp.
Kan sikkert dobble oppskriften og lage fire i langpanne også. :jupp:


#4

Mandarin sa for siden:

Da setter jeg i gang.


#5

Honda sa for siden:

fin eller grovt samalt hvete?


#6

Ole Brumm sa for siden:

Jeg bruker grov.


#7

Honda sa for siden:

:riktig:

Da skal jeg teste den ut neste gang jeg baker brød.
Så lei av mine brød så:rolleyes:


#8

Mandarin sa for siden:

Brødet ble veldig bra!! Takk for tips!


#9

Nenne sa for siden:

Det får visst jeg si også. Takk for tips! Jeg har ikke prøvd å bake brød med denne oppskriften, men nå ble jeg også fristet.

Så moro dette her var da. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.