Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Boeuf bourguignon-frågor!

#1

Olivia81 sa for siden:

Jeg skal lage boeuf bourguignon i morgen og den skal vel egentlig kokes i en gryte i stekeovnen. Jeg har bare stålgryter, kan det brukes eller må det være keramikk eller jern? :confused: Går det an med ildfastform eller blir det ok resultat ved å lage den i gryte på koketoppen?


#2

Turban Smukk sa for siden:

Jeg har laget det på plate med vanlig Høyang-gryte flere ganger og fått nydelig resultat. :)


#3

Alexa sa for siden:

Samme her. :nikker:


#4

Salt sa for siden:

:jupp:


#5

Olivia81 sa for siden:

Ålbings og takk!
Da blir det vanlig gryte her også. Julia Child vrir seg vel i graven, men... ;)


#6

Turban Smukk sa for siden:

Hehe. Man må ikke la Julia bli en tvangstrøye! Et ideal og en inspirator kan hun få være. Mine har krevd ganske lang koketid, men det gjør jo ikke noe.


#7

Olivia81 sa for siden:

Nei, hun godeste Julia virket ganske omstendelig i kokkeleringen. Det blir ikke helt på hennes måte, men jeg håper det blir godt! Må ut og kjøpe vin i morgen tidlig også har jeg masse tid til at maten kan kose seg utover dagen :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.