Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Barnebursdag

#1

LilleRosin sa for siden:

Da nærmer rusket sin 3 års dag seg, og jeg tenkte jeg skulle servere noe annet enn pølser som "saltmat". Gjerne noe jeg kan lage på forhånd, og eventuelt fryse ned.

Noen som har supertips?

"søtmat" blir muffins, skjokoladekake, bløtkake og fruktsalat. Tror jeg. Om ikke andre har noen slägere som vil vinne alle barnehjerter :glis:


#2

scilla sa for siden:

Pizza-snurrer eller mini-pizzaer har vært suksess her i huset eller du kan lage pasta i en eller annen variant.
God fornøyelse :jupp:


#3

petra sa for siden:

Vi har en snart 5 åring og jeg fikk et tips her inne for en stund siden. Jeg deler grillpølser i 3 og setter et kryss i hver ende av pølsebitene. ( Da "spriker" de når de stekes)Steker de litt brune, sammen med kjøttboller! Og så har jeg delt opp agurk og epler og så trer jeg det på et grillspyd!! Her kan du jo velge hva som helst!!

Er litt annet en bare pølser og ungene syns det er knallgodt!!


#4

Filifjonka sa for siden:

Til sånne småttisbursdager har jeg hatt stor suksess med "pigs in a blanket", som er små cocktailpølser innbakt i en slags sconesdeig med cheddar i. Det er jo pølser, da, men små og søte og med god deig rundt. Kjempegreie å fryse og bare varme litt før servering. Har lagt ut oppskriften her før, tror du finner den hvis du søker på blanket eller noe. :)


#5

LilleRosin sa for siden:

Takker!

petra - jeg må ha ting inn med teskje=oppskrift: Pizza snurrer?? Men nå kan jeg søke på det da :).


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg vet man blir kritisk når jeg legger ut en Grete Roede-oppskrift som forslag til en barnebursdag. Men hvis du krydrer disse litt ekstra så blir de helt fantasktisk gode. Snuppa elsker dem.

www.greteroede.no/oppskrifter/middager/pizza/articles/artid357220.html

De er også egnet for nedfrysing, og så putter du bare litt ekstra ost på toppen før de går i ovnen for oppvarming (og vips, så er de ikke så innmari Grete Roede allikevel).


#7

TBM sa for siden:

Vi deler pølsene i to! Men husk at det ikke går med kalkun-/kyllingpølsene! (Vet ikke hvorfor, men har aldri fått det til!)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.