Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Får en tak i bare understell til Zapp?

#1

Elisabet sa for siden:

Jeg lever dessverre opp til tittelen min, og har hermed oppdaget i dag at jeg har rett og slett mistet understellet til Zappen inkl. handlekurv og bilstoladapter som jeg bruker til bilstolen for tiden. :flau: Når jeg tenker etter så må jeg rett og slett ha kjørt fra understellet på fortauet på fredag når lillebror og jeg var en tur i byen. Skal jo sjekke i morgen om noen butikker i gata der tilfeldigvis skulle ha tatt vare på det, men det er vel mest sannsynlig tapt.

Er det mulig å bare få tak i understellet til Quinny Zapp med bilstoladapter? :undrer:


#2

Ru sa for siden:

Aner ikke. Men om du ikke får tak i det, så får du kjøpe en Zapp i en annen farge enn det du hadde, så kan du bytte på trekket! ;)

:løsningsorientert:


#3

Martis sa for siden:

Så utrolig kjedelig da. Håper du finner det igjen, det er sikkert noen som har levert det inn noen plass, politiet eller nærliggende butikker.

Jeg vet det er mulig å få kjøpt løse trekk, så det burde være mulig å få kjøpt bare understellet? Forhør deg med en babyutstyrsbutikk, så hjelper de deg sikkert.


#4

lil'c sa for siden:

:dulte:

"En god vogn kan ikke kjøpes for ofte!"
Gammelt jungel-ordtak fra "barnevogner" :D


#5

Observatøren sa for siden:

Og dersom du trenger adapter og bærepose, samt rød kalesje, har jeg det liggende. Noen stjal vår! :hrmf:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.