Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til grillmat

#1

Zip sa for siden:

Trenger tips, gjerne med oppskrift.

Skal ha fest på lørdag, ca 20 stk. Jeg skal ordne tilbehør. Hva bør være med?.


#2

Niobe sa for siden:

Salat, pastasalat, godt brød, potetsalat, ovnsbakte poteter... Grillmat er jo veldig fleksibelt.


#3

Teflona sa for siden:

Vi har ofte potetsalat med pesto, salsa med mango osv, Mango chuntney-dressing (blande lettrømme med sweet MC, litt sitron, litt olje, bittelitt sukker). Pestosalaten passer jo ikke nødvendigvis ikke så godt til dressingen, altså.


#4

Syrinx sa for siden:

Hvis gjestene dine er som meg blir de glade hvis du har tzatziki. Og aivar. (Aivar kjøper jeg ferdig på glass.)


#5

gnuri sa for siden:

Det over pluss grillede maiskolber, tomater og champignoner og hjemmelaget coleslaw


#6

Zip sa for siden:

Potetsalat med pesto høres spennende ut. Lager du bare vanlig potetsalat og har i pesto?, hvor mye?

Og salsa med mango?, hvordan?

Tusen takk alle. :)



#8

Toffskij sa for siden:

Det er kjempegodt å hive grønn asparges, litt olje, litt salt og en god slump parmesan (revet eller i skiver) i folie og legge pakka på grillen i ti minutters tid. :nam:


#9

Primrose sa for siden:

Tomat og mozarella
Grønn salat med honningmelon
Løksalat (vasket, kuttet løk med sumak, salt og persille)
Bakt potet


#10

Fakse sa for siden:

Vet jo ikke hva du skal grille da, man kan jo grille så mangt. Men jeg har ofte couscous-salat eller bulgur-salat til en del grillet kjøtt, og synes det er godt. Ellers er jo gresk salat en klassiker.


#11

løve70 sa for siden:

Grillede halve tomater med ost og oregano er også godt:)


#12

Mrs. Longbottom sa for siden:

hjemmelaget coleslaw er genialt til grillmat. Enten med revet kål, gulrot og majonesdressing, eller med kål, eple og youghurt. yum.


#13

vixen sa for siden:

Pastasalat er også godt til. Maisstuing kan være godt til kjøtt.


#14

Pegasus sa for siden:

Hummus er kjempegodt! Jeg vet ikke hva som er "riktig" måte å lage det på, men slik har jeg lært det:

Åpne 1 boks moste kikerter (kikerter-pure?? Kjøpt på Asia-mat, og umulig å lese hva som egentlig står på boksen...), og hell i en skål.

Bland inn litt olivenolje, litt sitron, chili, og hvitløk.

Vips ferdig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.