Hot Lips sa for siden:
Er det noen som har prøvd å lage marengs av No Egg? Blir det vellyket?
Det blir liksom ikke skikkelig 17. mai uten pavlova. :sukk:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hot Lips sa for siden:
Er det noen som har prøvd å lage marengs av No Egg? Blir det vellyket?
Det blir liksom ikke skikkelig 17. mai uten pavlova. :sukk:
Carpe Diem sa for siden:
Har ikke prøvd, for det høres litt umulig ut... :nemlig:
No egg pluss sukker...og hva annet tenkte du? :confused:
Hyacinth sa for siden:
:knegg: Ja, det skal jeg være enig i.
Jeg har aldri prøvd og ser ikke for meg at det går. Hvordan skal det gå?
Guava sa for siden:
Høres veldig rart ut ja. No egg er veldig dårlig eggerstatter i grunn. Det blir som bakepulver og potetmel. Å lage pavlova av det klarer jeg ikke forestille meg, men jeg tar gjerne i mot tips.
Hot Lips sa for siden:
Det står oppskrift på pakka, det er derfor jeg spør. Men jeg er også rimelig skeptisk. :knegg:
Hyacinth sa for siden:
Da må du jo prøve, sånn at vi kan få vite det! :D
Hot Lips sa for siden:
Nei, hele ideen høres litt søkt ut, så jeg tror jeg dropper det. Medmindre det kommer noen ilende inn i tråden og sier at det blir kjempegodt. :hehehe: Eggeallergikeren er vel egentlig liten nok til at han blir fornøyd med en bolle med krem og bær, så kan vi andre ha skikkelig pavlova i år også. :o
Hyacinth sa for siden:
Det blir dødsgodt! Smaker helt som vanlig marengs! :dixie:
:knegg:
Filifjonka sa for siden:
Jeg klarte aldri å få til noe som helst med No Egg, selv om jeg ellers er ganske kapabel når det gjelder baking og matlaging. Så jeg tviler. :skeptisk:
Hot Lips sa for siden:
:lol:
Dixie Diner sa for siden:
Heh.
Hyacinth sa for siden:
Hehe. Var det en litt sånn snurt "Heh"? :rofl:
Jeg bare erter deg, vennen. :dulter:
Dixie Diner sa for siden:
Litt snurt ja, du antyder jo (eller sier rett ut) at jeg lyver litt om hva maten jeg lager, smaker. :snurt: dobbeltsnurt
Jeg har dog ikke prøvd å lage marengs enda, jeg er ikke så glad i det at jeg har giddet, ikke tror jeg det blir godt heller. helt ærlig
Hyacinth sa for siden:
Hehe, uff. :trøster:
Jeg sier ikke at du lyver. Jeg tror bare du tror selv at det smaker likt. Hehe. Neida. Det kan jo være det gjør det, jeg har jo aldri smakt. Du pleier bare å si det, nemlig.
Dixie Diner sa for siden:
Nåja, det er riktignok lenge siden jeg har smakt animalsk mat, men jeg har veldig ofte kjøttetere på middag, så det er helst deres referanser jeg kommer med, da de veldig ofte er overrasket over hvor likt "vanlig" mat jeg får vegansk mat til å bli. :glis:
Hot Lips sa for siden:
Det avgjorde saken, gitt. Gidder ikke Dixie, gidder definitivt ikke jeg. :niks: Takk for svar. :blomst:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.