Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring pavlovabunn

#1

elli sa for siden:

Tenkte å lage bunn til pavlova'n i litt god tid før 17. mai. Vet den holder seg godt. Men er usikker på om det er tørt nok i kjelleren... Har bestandig tidligere laget pavlova på kvelden og latt den stå i stekovn til dagen etter for så å pynte den. Men det rekker jeg ikke på 16. mai.

Så kom med gode råd! Tror dere det holde å ha den i en sånn tupperware kaketine? Holder den seg sprø da??


#2

amor sa for siden:

I tett kakeboks holder den seg ihvertfall veldig bra! :)


#3

Niobe sa for siden:

Jeg vet ikke om det gjelder pavlovabunn, men vanlig marengsbunn holder seg fint bare på benken i noen dager, eller i fryseren. I tett boks hadde jeg slengt oppi en brødskalk også.


#4

Fjols sa for siden:

Så bra at du spurte om dette,jeg skal lage pavlova til en konfirmasjon på søndag.

Men brødskalk? :clueless:


#5

Niobe sa for siden:

Den tar eventuell fuktighet/kondens. Greit triks til ting som skal holde seg sprøtt i boks.


#6

Nextlife sa for siden:

Jeg anbefaler ikke å bruke plastboks, det slagner veldig lett. Jeg ville heller pakket den godt inn i matpapir.


#7

elli sa for siden:

Da satser jeg på at den holder seg i boden med bakepapir rundt :nikker:


#8

Fjols sa for siden:

Aha, der lærte jeg noe nytt. Greit med nyttige tips.:)


#9

Fjols sa for siden:

Da skal jeg gjøre det samme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.