Man bruker vel da 1/2 skive på hver om man bruker brødskiver? Ei anna skulle nemlig bake rundstykker, det gjør ikke jeg.. Men tenker å lage snitter, ergo halve skiver..
Hva bruker man til pålegg utenom ost og skinke, som er lettvindt? Leverpostei og agurk er vel greit i tillegg, men hva annet? Orker ikke styre med eggerøre osv.. :sparke:
Det er til skolens arrangement, så det er både barn og voksne.
Det er da 40 foreldre som leverer et brett hver med slik, i tillegg til kake..
Lite informasjon å få, og jeg har egentlig aldri tenkt over hva som serveres av slikt der...
Jeg hadde laget tradisjonelle snitter av 30 brødskiver slik at det ble 60 halve. Eggerøre og laks, brie og drue, roastbeef med remulade og løk, kokt egg og salami, skinke med majo og agurk.
Helt vanlig størrelse? Med 30 påsmurte forstår jeg 30 påsmurte enheter. Når man bestiller snitter får man dem jo i halve størrelser. Bare 30 påsmurte halve vil jo dekke et par fat, det må jo holde per familie.
Hvis jeg arrangerte og ba om 30 påsmurte, hadde jeg blitt småoppgitt om noen kom med 15 skiver. Jeg noterer, og skal huske å være meget presis dersom jeg skal arrangere noe.
(det minner om juletrefesten på samfunnshuset hjemme, der det i invitasjonen står at hver husstand skal ha med et fat med mat. De gjerrigste av naboene kom da med en tallerken med fire skiver på. :dåne: )
Jeg ville kjøpt spirralloff og laget 30 skiver. Ikke halve, nei.
Karbonader med salatblad under og stekt løk over, eller en tomatskive.
Majones og reker + en sitronbåt
Kokt eggeskiver med majones eller kaviar
Eggerøre + en tomatbåt og etpar agurkskiver
I storebror sin klasse så har vi begynt fast med koldtbord på tilstelninger. Alle tar med mat nok til sin familie + litt til og det settes på et felles bord.
Har fungert kjempefint og alle lager så mye forkjellig og godt. :)
Jeg har kjøpt etellerannet brød som er større enn normalt, derfor mener jeg å dele i to (var det jeg brukte når jeg en gang i fortiden jobbet på kafeteria/restauran).
Jeg smører hvertfall ikke 30 så store, er jo mye større en et halvt rundstykke.
Men de fleste tenker 30 enheter ser det ut til.
Altså at enhet er et halv rundstykke, ei skive (evnt ei stor halv :knegg: )
En skive spiralloff er jo like stor som et halv rundstykke. I hvert fall i diameter. Snitter da jeg vokste opp var bestandig på spiralloff. :nostalgia:
Hvis det er store brødskiver delt i to tilsvarer jo hver del et halvt rundstykke eller en spiralloffskive, sånn mengdemessig. Snitter er jo ofte halve brødskiver.
Hun mener bestemt at en skive deles i to diagonalt, og det utgjør to stk snitter, påsmurt, smørbød og hva_har_du i denne sammenheng.
Så jeg lager ti skiver og deler i to. :skal ha med 20 stk påsmurt:
Jeg nevnte det da vi pyntet på skolen i går, og de var enige med meg - en halv skive er en påsmurt, med mindre de er bittebittesmå.. Men et halvt rundtstykke eller ei skive spiralloff tilsvarte nok det samme..
Kringla jeg har bakt er så enorma, at jeg tror den veier opp om snittene skulle bli litt for små :knegg:
Jeg er enig med svigermoren din. Jeg har smurt tusenvis av snitter på bestilling, og når kunden bestilte 30 påsmurte snitter så fikk den altså 30 stk halve, diagonalt delte skiver.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.