Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Learning by doing

#1

DM sa for siden:

Bare en liten anbefaling:

Om man oppdager at sjokoladesausen har skilt seg, og skal riste flasken, så er det lurt å sjekke at man har fått lokket skikkelig på, at det ikke står skjevt, før man rister løs.

Bill. mrk. Veldig flytende saus i varmen. :o


#2

Fadese sa for siden:

:humre:


#3

Fara sa for siden:

:humre:


#4

Morella sa for siden:

:knegg:
Jeg lærte på den harde måten at man ikke skal riste ut varm vann og morsmelkerstatning i en tett beholder.
Og at det kan være lurt å ikke banke blenderen full med frosne jordbær. Det kan nemlig hende at en jordbær har lyst å sprenge seg selv rett ut.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.