Er det noen som har oppskrifter som passer til å fryse til ispinner? Jeg prøvde å fryse ned en smoothieblanding her om dagen, men synes konsistensen ble veldig kornete og ispinnen bare falt fra hverandre. Dette var avocado, banan, blåbær og egg.
Jeg tenker at man må ha mer væske/vann i slik type is for at den skal bli en "ordentlig" is, feks saft fra appelsin/ananas el.l. Hvis ikke blir den mer sørpete sorbetkonsistens enn fast is som man kan klare å spise fra pinne.
Jeg tar ikke egg i saftis, nei. Jeg har det ikke i smoothie heller. Ungene mine er ikke eggallergikere som sådan, men eldste og yngste klær rundt munnen hvis de får rått egg.
Grunnen til at jeg nevner det er at sønnen min kom med en sånn egge-saftis han hadde fått en gang, og ved en tilfeldighet kom det fram før han hadde begynt å spise at den inneholdt egg. Rått egg hadde vært ganske kritisk å få i seg.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.