Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor får jeg billigst Katvig (og Hollys)?

#1

DM sa for siden:

Noen som har funnet den billigste nettbutikken? (Helst norsk, men gjerne Dansk også inkludert porto og toll dersom dette er billigere.)




#4

Canisa sa for siden:

www.prinsesserogpirater.dk sender ofte kamuflerte pakker slik at du slipper fortolling, og da blir de ganske mye rimeligere enn norske nettbutikker.

www.luca-shop.no hadde 10% på Katvig da jeg var innom der i helga ...

Løp og kjøp!:lykkelig:


#5

Gremli Skremli sa for siden:

På Prinsesse Villkke i Horten har de salg stadig vekk virker det som, de har nettbutikk også.


#6

SpetakkelRandi sa for siden:

sender ofte?? Hva mener du med det? må man bare gamble på det liksom..? :knegg:


#7

Tussa sa for siden:

:innrømmelse:
Eg har liksom tenkt; Kva er det med desse Katvig og Hollysgreiene som folk er så gal etter. Og no tok eg meg bryet og åpna linkane dokka. Takk skal dokke ha. No blir eg blakk. Det er jo NYDELIGE ting! :hyper:


#8

DM sa for siden:

Lenke? Jeg fant ikke?



#10

Isa sa for siden:

:knegg:

Jeg har kjøpt mest Katvig bodyer og de holder seg utrolig godt vask etter vask. Også så myke og fine.

Husk at de er små i størrelsene.


#11

Hyacinth sa for siden:

Jeg tror det har noe med nostalgi å gjøre, og folk i vår generasjons behov for å gå i barndommen. Jeg synes retrodesign er råkult. Moren min (som faktisk er ganske moderne og i grunnen har god smak) synes Katvig er dritstygt. (Vel, det er mine ord, ikke hennes..)


#12

Sitron sa for siden:

Jeg syns heller lite av Katvig er pent. Men jeg så på det der som gikk etter barnetv på lørdagene nå nettopp. Han som hadde to lesbemammaer hadde en genser som var fin. Ikke WOW, men fin.


#13

DM sa for siden:

Det er ikke alt av Katvig eller Hollys som er fint, men innimellom diverse finner jeg en del som er aldeles herlig (liker best Katvig- striper). For ikke å snakke om kvaliteten. De er myke og gode og blir ikke nuppete og holder seg friske i fargene. :forelsket:


#14

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker godt Katvig, men er litt skuffet over at gensrene fort blir litt blasse i fargene. :undrer: Spesielt epleprinten, som er min favoritt.


#15

Embriksmamma sa for siden:

Enig, stripeplaggene har holdt seg fint i fargene mens epleprintplaggene har blitt fort blasse. Og jeg vasker klærne veeeldig forsiktig.


#16

Ekorn sa for siden:

Noen som har peiling på nettbutikker som selger katvig til voksene? :blafre:


#17

Guava sa for siden:

Jeg synes fargene på både stripeplaggene og epleplaggene har holdt dårlig.
Jeg så det spesielt godt da storebror fikk lik stripegenser som lillebror hadde hatt en stund. Det var stor forskjell.


#18

Wanda sa for siden:

Jeg har kjøpt en brun heldress i velour fra Katvig og den er helt nydelig. Holder seg kjempegodt i vask, er veldig praktisk å ha på og ser kjempefin ut. Vi har fått mange kommentarer på denne. Jeg synes også heldressene og bodyene i bomull holder seg bra, spesielt sammenlignet med billigbodyene fra HM, Lindex, Cubus etc.

Jeg fant Katvig på salg i flere nettbutikker (20-30%) like før den nye kolleksjonen kom (feb/mars). Kjøpte fra www.babyclothes.se og www.prinsessevilikke.no. Kan lønne seg å følge litt med en gang i blant.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.