Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laks i kjøleskap (holdbarhet)

#1

Skremmern sa for siden:

Jeg tok laks ut av fryseren lørdag kveld så det tinte i kjøleskapet til søndag. Pakket det inn i folie sammen med litt rømme og krydder, men glemte altså å ta det ut til grillingen :klaskepanne: søndag. Så nå ligger den i folie i kjøleskapet enda, og i dag er det tirsdag. Kan jeg bake den i ovnen i dag, tror dere, eller er den too far gone? Jeg er litt paranoid når det kommer til å lukte på ting, alt lukter rart hvis jeg tror det kan være dårlig.


#2

Niobe sa for siden:

Den har jo ligget kaldt, så jeg tror den er ok.


#3

Stikka sa for siden:

Jeg hadde nok bakt dem i ovnen i dag. Åpnet pakken og sjekket først om det ser og lukter greit. Lukte rart er jo greit, men du vil jo merke når det er dårlig.


#4

Skremmern sa for siden:

Det var litt is på den da jeg tok den ut av kjøleskapet, så den lå vel noen timer på benken for å tine ordentlig, før jeg pakket den i folie og lå den tilbake i kjøleskapet.


#5

Filifjonka sa for siden:

Skeptisk til tint fisk så lenge i kjøleskap. Jeg hadde ikke brukt den.


#6

Røverdatter sa for siden:

Jeg hadde ikke spist den, og iallefall ikke om den hadde tint noen timer på benken.


#7

Niobe sa for siden:

Om den lå noen timer på benken, så hadde jeg ikke spist den. Langtining i kjøleskap har jeg erfart at går bra, men jeg synes ikke fisken tåler romtemperatur veldig lenge.


#8

Tjorven sa for siden:

Vi hadde spist den hvis den så og luktet ålreit. Men jeg vet at vi er mindre enn gjennonsnittlige forsiktige med slikt. Vi blir forresten aldri syke av sånt. :bank i bordet:


#9

oslo78 sa for siden:

Signerer.


#10

Ine sa for siden:

Nei den hadde vi kastet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.