Jeg tok laks ut av fryseren lørdag kveld så det tinte i kjøleskapet til søndag. Pakket det inn i folie sammen med litt rømme og krydder, men glemte altså å ta det ut til grillingen :klaskepanne: søndag. Så nå ligger den i folie i kjøleskapet enda, og i dag er det tirsdag. Kan jeg bake den i ovnen i dag, tror dere, eller er den too far gone? Jeg er litt paranoid når det kommer til å lukte på ting, alt lukter rart hvis jeg tror det kan være dårlig.
Jeg hadde nok bakt dem i ovnen i dag. Åpnet pakken og sjekket først om det ser og lukter greit. Lukte rart er jo greit, men du vil jo merke når det er dårlig.
Det var litt is på den da jeg tok den ut av kjøleskapet, så den lå vel noen timer på benken for å tine ordentlig, før jeg pakket den i folie og lå den tilbake i kjøleskapet.
Om den lå noen timer på benken, så hadde jeg ikke spist den. Langtining i kjøleskap har jeg erfart at går bra, men jeg synes ikke fisken tåler romtemperatur veldig lenge.
Vi hadde spist den hvis den så og luktet ålreit. Men jeg vet at vi er mindre enn gjennonsnittlige forsiktige med slikt. Vi blir forresten aldri syke av sånt. :bank i bordet: