Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spøkelse

#1

safran sa for siden:

Ja, det vil toern være i karneval. Hvordan gjør jeg det enklest? De eneste hvite laknene vi har, er strekklaken i 200x220 … Og hva slags sminke?


#2

pippimamma sa for siden:

Har du spurt toern hvordan spøkelser ser ut? Vi tenker jo med en gang laken, mens ungene kanskje tenker mer på å se ut som noen i "Uhu". Hvit ansiktsmaling og svart skygge rundt øynene vil gjøre susen i så tilfelle.

Lykke til! Det er gøy å kle ut ungene til karneval. :)


#3

cilen sa for siden:

Spøkelsebarna i U-hu på barne-tv er jo søte!


#4

Schnuppa sa for siden:

Du kan evt. klippe opp et stort putevar eller hvis du har et hvitt babydynetrekk liggende. Vet ikke hva oddsen for sistnevnte er men jeg kom akkurat på at det har jeg liggende ... til ingen nytte. Du kan få det hvis du vil :hjelpsom:


#5

allium sa for siden:

Eller kjøp et billig laken. Jeg tror jeg betalte ca. 70 kroner i en billigbutikk, for et stort, hvitt laken, og spøkelsesdrakten har vært brukt mange ganger.


#6

safran sa for siden:

Min mor hadde masse hvitt stoff, sa hun! :) Noen gode idéer til hvordan jeg kan drapere best mulig? Hun skal jo liksom spise litt under selskapet også, så jeg har ikke lyst til å klippe hull til øyne, bare. Klippe stor hull til hode, kanskje? Og så bare sminke hvitt fjes med sort rundt øynene?

maser videre


#7

Schnuppa sa for siden:

Ja jeg ville ha klippet hull til hodet og kjøpt en eller annen form for hvit og svart teatersminke. Hvitt ansikt og svart rundt øynene. Det du kunne ha gjort var å tatt et mindre stykke hvitt tøy og klippet et hull i det som er like stort som hodeomkretsen. Tre den på som en lue slik at den kommer akkurat i hårfestet med håret gjennom og tøystykket legges bakover nesten som et tørkle og dekker håret. Innser at dette var veldig knotete forklart :selvinnsikt: Skjønte du hva jeg mente?
Lykke til med spøkelset ditt.

:avsporing: Storesøster her i huset på tre år er veldig opptatt av spøkelser om dagen ... litt engstelig sådann. Men hun har nå fått seg en livvakt som sover sammen med henne inne på rommet og som også spiser eller jager bort spøkelser. Hunden vår! :nemlig:
Genialt for alle parter.


#8

safran sa for siden:

Så bra - en livvakt! :)

Og takk for tips, jeg skal prøve!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.