Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eksamensnerver og syke drømmer

#1

Susse sa for siden:

Hjelp og trøste for et kaos i hodet mitt. Jeg, som stort sett blir roligheten selv når det blir alvor.
I natt drømte jeg at jeg for det første glemte å ta med meg min venninne, som også er medstudent, så hun ikke rakk skolen. Den jeg hadde tatt med var min 6 år gamle datter, som for anledningen var langt yngre og skulle vært i barnehagen. Jeg kom over en time for seint og av 12 oppgaver hadde jeg kun svart på en når klokka var 14 og bare en time igjen. På toppen av alt fikk jeg ikke en skikkelig skrivepult og halve tiden brukte jeg til å finne en god sittestilling i soveposen ! :D
Så får jeg håpe og tro at det går langt bedre på tirsdag og at den roen jeg pleier å få når det gjelder også kommer da. :o


#2

Inagh sa for siden:

Åh, slike kaosdrømmer hadde jeg og i tiden før eksamner, var helt utkjørt da jeg våkna innimellom. :humre:

Noe av det kuleste jeg har vært med på, lell, var natta før jeg skulle ta ExPhil-eksamen. Jeg bråvåkna utpå natta: "Hjelp, jeg har glemt å lese om Aristoteles!" Jeg sto opp og sprengleste nettopp om ham.

Jeg kom på eksamen, og en av de første oppgavene som lyste mot meg var: "Red ut om Aristoteles teorier," eller noe i den ordlyden. :knegg:


#3

Susse sa for siden:

Wow, sånt er jo igrunn veldig ok !

Kan godt få en sånn drøm i steden.


#4

Elise sa for siden:

Jeg har hatt mer enn min dose eksamensdrømmer de siste ukene.

Natta før første eksamen drømte jeg at vi hadde lest på feil tema. Vi har to ulike moduler i matte, og en eksamen i hver av de. Det er to vidt forskjellige tenkemåter og alt, så det var jo selvsagt særdeles dumt å øve på feil. (Det ville garantert medført stryk.)

Midt oppi alt dette har det vært litt jobbintervjuer, og en natt drømte jeg at en type mattestykker ble utført på meg og ei annen som hadde vært på intervju til samme jobben, for å finne ut av hvem som skulle få jobben. Så jeg regna og regna, hele natten, for å finne ut hvem som var den beste kandidaten.

I natt drømte jeg at jeg skulle ha naturfagseksamen, og for å komme meg dit måtte jeg ro båt, sånn grønn plastikk-båt fra lekebutikken som blir brukt som plaskebalje/sandkasse. På vei mot Drammen var det passkontroll, og jeg måtte gå og bære på båten min mens jeg viste frem passet. Jeg kom greit gjennom første sluse fordi jeg sa at jeg var norsk, men så var det plutselig noen som oppdaget at det stod i passet mitt at jeg var fransk, så da kom jeg ikke frem likevel.

Har ellers hatt en hel del regnestykker iblandet drømmene, og våkner stadig av en følelse av at jeg ikke har fått regnet ferdig, eller at jeg har trykket feil på kalkulatoren. Ja, jeg drømte også en natt at kalkulatoren bare ga meg tekst tilbake, uansett hva slags tall jeg trykket inn. Det var også ganske frustrerende.

Jeg kjenner at jeg lengter etter å våkne uthvilt og fornøyd, ikke sånn " :skremt: hva skjedde nå? Var det drøm, eller var det virkelig? :wacko: "


#5

Enhjørning sa for siden:

:lol: Åh, gjett om jeg kjenner det igjen! Jeg har også bare kaos i hodet mitt om natta for tiden, jeg er helt utslitt når jeg våkner, og da er jo litt av poenget med søvn borte ... :humre:


#6

Fibi sa for siden:

Jeg hadde avsluttende eksmen i går (Praktisk eksamen i musikkfordypning på førskolelærerutdanningen) og har grudd meg sånn til soloen min at jeg ikke har sovet på halvannen uke. Våknet ca hver annen time, og drømt at jeg mistet stemmen, at jeg måtte stå på en fot for å klare å synge, og at jeg plutselig skulle spille måneskinnssonte på piano uten å kunne så mye som en eneste akkord på det instrumentet. :gal:


#7

Susse sa for siden:

Så godt å lese at det ikke bare er meg !

Sjeleglad jeg bare har en eksamen nå, og at det er ett år til neste gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.