Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjæra - en hund?

#1

Nabojenta sa for siden:

Sitter på terassen og koser meg med å følge med på ei skjære som surrer rundt her. Plutselig tar den en brødskalk i nebbet, finner en fin plass i gresset der den begynner å hakke et hull. Så legger den skallen nedi og dekker over med jord, gress og pinner. :sjokk: Pleier de det, altså?


#2

Inagh sa for siden:

Tror muligens skjæra veit å hamstre mat, ja.


#3

Nabojenta sa for siden:

Jammen, gjør de ikke det i reiret?


#4

Inagh sa for siden:

Kanskje smartere å spre matlageret rundt? :veitikke:

Skjæra er glup, i hvertfall. Der jeg vokste opp, hadde vi ekorn på fuglebrettet. Mor brukte legge ut nøtter til ekornet, og en dag ble vi sittende å følge med på at ekornet kom og hentet nøtter. Hun gjemte dem på et sted, løp så for å finne fler nøtter. I mellomtiden var skjæra og ranet matlageret til ekornet. Dette skjedde mange ganger. Skikkelig artig å se på.


#5

SpetakkelRandi sa for siden:

kanskje den var hund i sitt tidligere liv? :D Jeg er overbevist om at min katt er det. Han jakter på halen sin om kvelden.


#6

Sure Eplet sa for siden:

Skjærene "våre" graver også ned mat. Digger de fuglene!


#7

Enhjørning sa for siden:

Jeg og min mor hadde stor underholdning av skjæra "hennes". Det var ei som pleide å være rundt huset og plukke opp brødskalker og slikt som hun la ut. Du store min, som den jobbet! Den hadde tre-fire steder i hagen der den gjemte bort maten, med høy energi og stor møysomhet. Jeg tror det er slikt de gjør, ja.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.