Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rimelige flybilletter

#1

Pelen sa for siden:

Hei,

Jeg prøver å sjekke opp hvor jeg kan finne de mest rimelige billettene fra Oslo til et sted i Asia. På Kelkoo og andre søkemotorer søkes det mest på norske eller europeiske sider og jeg er ute etter rimeligste flybillettene uansett flyselskap = gjerne asiatiske og andre flyselskap også.

Noen som kan gi meg noen bra web-adresser?


#2

Sitron sa for siden:

Om du går inn på startsiden.no og flybilletter, så finner du flere søkemotorer der som tar for seg det meste. Evt. kan du jo google etter utenlandske søkemotorer.


#3

Koma sa for siden:

På Widerøes sider er det jo koplet opp mot Amadeus, og den skal jo dekke hele verdens flyselskaper?

www.Reisefeber.no får du også opp alle mulige flyselskap, ved å gjøre ett søk på Oslo-Bangkok får du alt fra Aeroflot til Thai Airways.

Jeg gjorde forøvrig en gang ett kupp på en innenriksflygning i USA som jeg bestilte gjennom www.travis.no Av en eller annen grunn fikk jeg ikke tilbud om samme billetten andre steder, selv ikke om jeg hadde bestilt den i USA. Kan være verdt ett søk?

Ellers så er det vel slik at mange rabatterte billetter fra flyselskapene kun er tilgjengelig i en bestemt retning.



#5

Pacifer sa for siden:

Som et supplement til rådene over: Gå til hjemmesiden til flyplassen du skal til. Se etter hvilke flyselskaper som flyr til den destinasjonen og søk direkte på hjemmesiden til de selskapene som er aktuelle.


#6

Stikka sa for siden:

Da vi dro til Asia i fjor var det faktisk Star Tour sin søkemotor som fant billetten for oss. Brukte også den året før da vi dro til NY.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.