Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det mulig?! Politiker mot sin vilje


#2

Skilpadda sa for siden:

Jo, slik har det da alltid vært?


#3

Milfrid sa for siden:

At man kan sette hvem man vil på valglisten, uten å spørre dem først??! Det er jo spinnvilt! Jammen bra man får beskjed om det før valget, slik at man har en mulighet for å komme seg av lista. Om enn det betyr at man må melde seg inn i et annet parti.

Men seriøse partier har vel nok kandidater til å fylle lista. Det sier vel i grunnen mer om Demokratene enn om valgloven... :mad:


#4

Skilpadda sa for siden:

Ja, det er ikke noe nytt. Men som du sier, så er det jo ikke aktuelt for de store partiene, siden de har nok folk, så risikoen for å faktisk bli valgt inn er temmelig liten. (Ikke at jeg ville like å stå på en slik liste uansett, altså.)


#5

Inagh sa for siden:

Min svigerfar meldte seg inn i lokallaget av sitt parti, mest for å støtte dem... Han endte opp på førsteplass på kommunevalglista og havnet glatt inn i kommunestyret.

I år stiller ikke partiet hans med liste, og han er sjeleglad. :knegg:


#6

Harriet Vane sa for siden:

Den eneste forsikringen du har mot å havne på et helt sinnsvakt partis liste er å være medlem av et parti. Er du medlem av feks Venstre, så kan ikke KrF sette deg på listen.

Jeg står på liste, og ettersom jeg tilhører et seriøst parti, ble jeg ikke bare spurt, jeg ble intervjuet for å kartlegge motivasjon osv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.