Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innsjekking

#1

Olympia sa for siden:

I hvor god tid må man sjekke inn? Jeg skal reise i morgen tidlig, grytidlig, til Europa, og orker ikke være der to timer før, hvis jeg kan unngå det. Holder en time før eller blir det knapt?


#2

scilla sa for siden:

Kommer aldri tidligere enn 1 time før avgang. Det har gått bra hver eneste gang :jupp: .
God tur !


#3

Ibidelma sa for siden:

Jeg skal også fly grytidlig imorgen. Tenkte å komme 45min før avgang


#4

Sitron sa for siden:

Jeg er der generelt en time før avgang med mindre annet er oppgitt. Da jeg reiste til Stockholm nå nettopp var det store problemer med datasystemet og DEN køen oppsto rett etter at jeg var innsjekket. Greit å ha litt tid på seg.


#5

Olympia sa for siden:

Takkers og bukkers! :blomst: Vanligvis reiser jeg på ettermiddagen, med begge små, og liker å ha veldig god tid. Nå som jeg skal reise så tidlig og bare skal ha med minsten synes jeg det er greit å ikke måtte vente så lenge til avgang. Skal satse på en time før, maks 1t15min.


#6

Olympia sa for siden:

Søren. Kanskje jeg burde være der god tid i forveien i morgen, ettersom det kanskje er mange mennesker og litt kaos pga. flystreiken i Danmark.... :gruble:


#7

Sitron sa for siden:

Flyr du SAS?


#8

Olympia sa for siden:

Jepp. Ikke til Danmark, men dog...


#9

Candy Darling sa for siden:

Sjekk inn på nettet i kveld, så trenger du bare å levere bagasjen. :effektiv:


#10

Pepper Lemon sa for siden:

Får visst ikke lov til å bruke baggage drop-en dersom man reiser med spedbarn. Men sjekke inn på nett får man lov til, så får man ålreite seter i hvert fall.


#11

Senna sa for siden:

Dersom du reiser økonomiklasse så kan du sjekke inn og reservere seter på nettet 22t før avgang.


#12

Pacifer sa for siden:

Har endel erfaring med det å komme sent. Så langt har det faktisk alltid gått bra. Reiser mye til Øst-Europa og da er vanligvis innsjekkingskøene snille, mens SAS sine alltid er overfyllte. En kollega dukker ofte opp 35 minutter før avgang og det har gått bra så langt. Det virker som de er mer fleksible utenlands enn innenlands. De er også mer "på klokka" når det er lavprisselskaper.


#13

Estrella sa for siden:

Anbefaler 2 timer før. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.