Vi skal ha sommeravslutning i barnehagen i morgen og på invitasjonen står det at alle skal ha med litt mat hver, passe mengde til en familie.
Har dere noen tips til hva som kan passe?
Det må være litt lettvint, og gjerne noe som kan lages/forberedes i dag, siden avslutningen er kl 17 i morgen og jeg skal på jobb først...
Det må også være noe som kan serveres kaldt, ev. lunkent for jeg regner ikke med at vi har mulighet til å varme det i barnehagen.
Jeg har tenkt litt på pizzasnurrer, det kan jeg jo lage ferdig i dag og bare varme litt i morgen, det er noe de fleste liker og som er enkelt å spise uten besatikk og serivice...:confused:
Jeg gjentar min anbefaling fra den andre tråden om en diger bolle kokt pasta med evnt revet ost ved siden av. Det var den som ble først tømt på avslutningen vår i går.
Jeg lagde pizzasnurrer som ble servert kalde. De forsvant umiddelbart.
Dog ikke like raskt som de fantastiske vårrullene en vietnamesisk mor i barnehagen hadde med. Men vårruller kan ikke jeg lage, så jeg ville holdt en knapp på pizzasnurrer.
Fant den! Var nok ikke flink nok til å lete i sta...:o
mange fine tips der også, ser at pasta var en stor favoritt, det tviler jeg ikke på, for det går unna hos oss også, både hos store og små (kanskje ikke mest hos mor)...
Tror det blir det her også. Lager de i dag, så kan jeg ta de med kalde i morgen. Evt. varme de før vi reiser, da er de ihvertfall litt "lune" når vi skal spise, har 5 min til barnehagen...
Hva ville dere gjort, tatt de med helt kalde, eller varmet så de var lune/lunkne til spising?
Jeg hadde servert dem kalde. Kanskje lunket litt i barnehagen hvis det går. I vår barnehage er det alltid forestilling først, da rekker alt å bli kaldt uansett.
På avslutningen i går for 1.klassingen så hadde vi grilling for barna og koldtbord for de voksne, det var endel som hadde med alle slags typer salater... mye rart må jeg si... :cool: og det var en god del igjen..
Jeg hadde med kyllingvinger, potetsalat, oppskåret loff og en smørpakke.
Ny runde med avslutning i dag så jeg har laget salat med bla. kylling, pasta og rød pesto.
Vi er på andre runde med avslutninger idag. Det er barnehagen som står for tur. Vi skal ha med både mat og søtt. Jeg er ingen stor kokk og har verken ork eller kapasitet til å lage noe spennenede, så jeg har perfeksjonert meg innen feltet "hvordan komme enklets unna ift medbragt mat til avslutninger". Så hos oss blir det kyllingvinger, baguetter, gelé og vaniljesaus. I går var det avslutning for førsteklasse og da skulle vi bare ha med dessert. Jeg kjørte gelè-trikset med sukess da også. Gele av fire pakker forsvant på et blunk.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.