Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skumme av kraft?

#1

DM sa for siden:

Jeg leste et sted: Kok opp skum av og la det trekke i 30-40 min.
Hvordan skummer jeg av? Tar av skummet på toppen med en skjei/øse?


#2

Veronal sa for siden:

Jupp. Jo mer du klarer å fjerne, jo klarere blir kraften (dvs. jo mindre grumsete).


#3

Harriet Vane sa for siden:

Veronal har helt rett. Det er eggehvitestoffer du fjerner. Det gir nydelig klar kraft jo flinkere du er til å skumme av. Bruk en stor skje eller en litt grunn øse.


#4

DM sa for siden:

Vil dette si at jeg egentlig bør skumme av grønnsakssuppen min også?


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg gjør det. Men jeg veier bolleemner også, så du skal kanskje ikke høre på meg.


#6

Sulphur sa for siden:

You freak! :rofl:


#7

DM sa for siden:

Veier bolleemner? Som i størrelsen på hver bolle?

(Ellers, så synes jeg det høres lurt ut å skumme suppen, for jeg har hatt en sånn inuisjonstrang til å ta bort før ... :p)


#8

Chanett sa for siden:

Er det noe rart da? Jeg veier hamburgeremnene også Det må da se pent ut. estetiker


#9

Nenne sa for siden:

:humre:


#10

DM sa for siden:

Men gjør det noe på smaken om man ikke skummer av?


#11

Veronal sa for siden:

Jeg tror det bare har med å få kraften klar. :semisynsing:


#12

Syrinx sa for siden:

Jeg kokte noe lammekjøtt for en tid tilbake. Var sliten og sur, så gadd ikke skumme kraften. Ikke noe galt med smaken, men sausen ble grumsete og slett ikke slik som jeg helst vil ha den.


#13

Syrinx sa for siden:

Funker det forresten å sile kraften gjennom et klede, dersom man har hatt en dårlig kjøkkendag og gitt eff i hele skumminga og alt?


#14

Hyacinth sa for siden:

Veie bolleemnene? :eek:


#15

Miss Norway sa for siden:

Selvsagt veier man bolleemner og hamburgere. Og geleer som skal være lagvis, selv om det er til unger på seks år som couldn't give a damn. :sparke:


#16

Nextlife sa for siden:

Det kan være noen bitre stoffer i proteinene, og det kan kjennes på smaken som en litt besk tone.

For den klareste, fineste kraften kan man tilsette eggehviter som samler uklarhetene helt på slutten. Det blir kraften sin :hjerter:


#17

Chanett sa for siden:

Jeg lager hamburgerbrøddeig nå og har funnet frem plastfolie til vekta for å veie emnene. Selvsagt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.