Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mims cæsarsalat uten parmesan i dressingen?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg har planer om å lage Mims Cæsarsalat i dag, men oppdaget at vi har glemt å kjøpe parmesan. Hvor stor krise er det? Hvis jeg lager den, bør jeg da velge å stappe Jarlsberg i dressingen, eller er det like dumt å droppe ost?


#2

Nera sa for siden:

Du bør nok ikke bruke Jarlsberg, nei. Det gir jo i tillegg en helt annen konsistens. I Cæsardressingen er parmesanen kun der for å gi smak, så du kan sløyfe den uten å ødelegge, selv om smaken selvsagt blir en annen.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jarlsberg går ikke.


#4

Harriet Vane sa for siden:

Bare dropp parmesanen. Ikke erstatt med noe annet. Men ha gjerne annen ost i salaten.


#5

LilleT sa for siden:

Takk for svar!

Det ordnet seg her. Den søndagsåpne kiwien, som vanligvis ikke har noe av det man trenger, overrasket voldsomt med å ha akkurat dette. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.