Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er ditt forhold til krokanis?

Krokanis, ja eller nei?

  • Mmmm, så deilig!
    114 stemmer
  • Jaja, dette er vel greit nok, is er is.
    48 stemmer
  • Usj, hvem i huleste liker svidd sukker i is?
    34 stemmer
  • Jeg spiser ikke frossen mat/å spise is er under min verdighet
    4 stemmer
  • Partikler i is bør kunne smelte
    6 stemmer
#1

Pingis sa for siden:

Du får servert krokanis. Hva er din reaksjon?

Poll kommer.


#2

Tussa sa for siden:

Eg likar virkelig ikkje krokan-is og mine to nærmeste menn her i livet, min far og min kjære, elske det. :gaah:


#3

Matilda sa for siden:

Meh. Krokan er ikke vondt, men jeg kan styre meg for å ha det i is.

(Nå er jeg spent på hva pollalternativene er. :knegg:)


#4

Skilpadda sa for siden:

Jeg blir glad! Jeg har ikke spist krokanis på mange år, og vet jammen ikke hvorfor. :gruble:


#5

Toffskij sa for siden:

Det kommer an på. Jeg er bare måtelig glad i standardkrokanis på boks, men jeg har smakt god hjemmelagd krokanis. Jeg spiser det om jeg får det servert, da.


#6

Høst sa for siden:

:hyper: :danse:

Favorittisen min!! :D :nam:


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg har muligens et prinsipp om at partikler i is bør kunne smelte. :gruble:


#8

Matilda sa for siden:

Ikkeno' passa. :skuffet:


#9

Toffskij sa for siden:

Jeg misliker nøttestrø på softis også, det er muligens av samme grunn.


#10

Pingis sa for siden:

Ynsjyll, Matilda!


#11

Pingis sa for siden:

Det var litt vanskelig å forutse "partikler i is bør kunne smelte", så den må du legge til sjøl, Toffskij.


#12

Fakse sa for siden:

Fant ikke noe alternativ. Krokan er helt greit, men når jeg spiser softis foretrekker jeg jordbær-strø.


#13

Divine sa for siden:

Jeg elsker krokanis. Og softis med krokan er bare den aller besteste isen noensinne.



#15

noen sa for siden:

Jeg har et kjølig forhold til krokanis. :stuart:


#16

jolie sa for siden:

Liker liker liker! :hyper:


#17

Adrienne sa for siden:

Jeg klarer helt fint å styre min begeistring, men is er is og alt går i grisen. Men om jeg får velge så velger jeg noe annet.


#18

Teofelia sa for siden:

Standardis i tolitersboks er jo så som så, uansett hvilken type det er. Det er ikke rettferdig å sammenligne krokanis fra Hennig Olsen, med maple walnut fra Mövenpick altså. God krokanis er jo kjempegodt!

#19

mamaria sa for siden:

Den spiser jeg ikke. Svidd sukker i is er nei-nei.


#20

noen sa for siden:

Jeg ELSKER is, men jeg trekker en skarp grense ved krokanis og pistasjis.


#21

LilleLeo sa for siden:

Jeg hadde blitt veldig glad. :glis:


#22

Dragen sa for siden:

Jeg er ikke så begeistret for is i utgangspunktet, men syns krokanis er en av de bedre variantene. Samme med pistasje.

Jeg misliker derimot krokansjokolade.



#24

Nessie sa for siden:

Og din beste venninne. :juhu:


#25

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg liker god krokanis. Sånn tolites standardis liker jeg egentlig ikke i noen smak. Men Vermonster fra B&J's med pekannøtter og lønnekrokan er helt fantastisk.


#26

Bloppy sa for siden:

Liker IKKE! Jeg synes det er helt grusomt, og ville blitt litt skuffet om jeg gledet meg til is, også fikk servert krokanis.


#27

Observatøren sa for siden:

Definer krokan. Jeg er blitt lurt mange ganger, de påstår at nøttestrø er krokan. Det er ikke det samme.


#28

Retz sa for siden:

Jeg er alt-etende når det gjelder is.


#29

Observatøren sa for siden:

Oslo har forresten fått verdens beste pistasjis. Pistasjnøtter fra Sicilia, deilig is fra ParadIs på Tjuvholmen. :hjerter:


#30

Nessie sa for siden:

Det er forskjell på nøttestrø og krokanstrø ja. :nikker:


#31

Syrinx sa for siden:

Krokanis er godt! Spesielt når man får store, deilige krokanbiter. Topper man en skål krokanis med banan og peanøtter, da er man der.


#32

Teofelia sa for siden:

no.wikipedia.org/wiki/Krokan

#33

venla sa for siden:

Jeg hadde egentlig spist nok av det i min barndom og var gørr lei. Men de siste årene har jeg begynt å kjøpe det og liker den veldig godt.


#34

Dragen sa for siden:

Vaniljeis, banan og nonstop.


#35

Pingis sa for siden:

Du burde jobbe på sykehus.


#36

Lavender sa for siden:

Krokanis, softis og de fleste pinneiser er ikke godt. Jeg vil ha ekte grønn pistasj is, Malaga eller zuppa inglese som de har på Dolca Vita i Prinsensgate.


#37

Syrinx sa for siden:

Nonstop funker ikke for meg, kald/frossen sjokolade smaker ingenting.


#38

rine sa for siden:

I den grad jeg liker is -altså i svært liten grad- er krokanis en av de bedre.


#39

Tjorven sa for siden:

Jeg elsker krokanis. :nam:



#41

Neket sa for siden:

Is er is. Eller det er det jo ikke, men krokanis er is. Derfor går det da ned, men det er ikke førstevalget.

Nød og nakne kvinner og sånt.


#42

Blondie sa for siden:

Jeg elsker is og spesielt krokan. Så mye at jeg som oftest fortrenger at det finnes.


#43

celebelen sa for siden:

Krokanis er digg! Og kjempegodt til sukra rips :riktig:


#44

Magnolia sa for siden:

Jeg sier ikke nei takk, det skulle da tatt seg ut. :tullerdu: Men gi meg heller vaniljeis med sjokoladebiter, eller softis med tuttifruttistrø. :hjerteøyne:


#45

Harriet Vane sa for siden:

Nostalgisk. Min bestemor lagde en fantastisk krokanis med bare eggeplommer og fløte, vaniljestang og hakket hjemmelaget krokan. Du milde!


#46

noen sa for siden:

Du har skjønt det!


#47

Tussa sa for siden:

Jaggu tid! :p

Pistasjeis med sjokolade er jammen godt, men DET er det lenge sida eg har sett nokon plass?


#48

Tussa sa for siden:

Ang soft-is, eg smakte mini-pikekyss som strø her om dagen! :love:


#49

Tertit sa for siden:

Jeg hadde blitt kjempefornøyd! Krokanis er en soleklar favoritt :glis:


#50

Dragen sa for siden:

Jeg lurer på om jeg nå må slutte å skrive hverken med h?


#51

mina sa for siden:

Jeg spiser det om jeg får det servert, men hvis jeg får velger tar jeg noe annet.

Samme her.


#52

Toffskij sa for siden:

Det har vært lov (igjen) siden 2005. Det kommer helt an på hvilket flagg du vil seile under.


#53

Elisabet sa for siden:

Jeg elsker krokanis og også krokanstrø på softis om jeg får ordentlig krokan og ikke nøttekrokan. Nøttekrokan er bare juks.


#54

Nenne sa for siden:

Jeg elsker krokanis! Det eneste som er bedre er Caramelita fra Mövenpick.


#55

Adele sa for siden:

Æsj! Jeg liker ikke krokanis.


#56

Nessie sa for siden:

Jeg smakte med mini-marsmallows! :nam:
Blir dog veldig mektig da, så klarte bare halve. :knegg:



#58

veobra sa for siden:

Helt enig.:D


#59

Daisy sa for siden:

:jippi: er min reaksjon.


#60

Madicken sa for siden:

Nydelig, og jeg velger derfor nesten alltid krokanstrøssel på softis! :vilha: Men det må være mye knasing under spising, og ikke bare seige mandler.


#61

Nessie sa for siden:

:digger:


#62

Divine sa for siden:

:jupp: og :vilha:


#63

SpetakkelRandi sa for siden:

Ikke favoritt is, men hadde nok sagt mmmm så deilig!


#64

konsulenten sa for siden:

Jeg tror at jeg i hele oppveksten ble servert krokanis som hadde stått på bordet og tint litt for lenge for så å bli frosset igjen. Krokanen var alltid bløt. Brune klumper med utiltalende konsistens. Men da jeg som voksen smakte krokanis med knasende sprø krokan syntes jeg det var kjempegodt.


#65

Filifjonka sa for siden:

Det er liksom en is som ikke har vær så vanlig de siste årene? Hennig Olsen "vanlig" krokanis er veldig godt, og det er litt urettferdig å sammenligne med Mövenpick Maple Walnut som er en helt annen type. :nemlig:

Og hjemmelaget is med masse hjemmelaget krokan er himmelsk. Nam! Jamie-semifreddo ikke minst.

Konsulenten: Det minnet der dukket opp hos meg også. Skikkelig ekkelt.


#66

Mirmell sa for siden:

Synes det er godt. Ikke favoritten, men.


#67

Fløyel sa for siden:

Dette var isen vi fikk servert hos en storrøykende gammel tante som aldri luftet. All mat, selv frossen is smakte sur røyk. Krokanis forbinder jeg derfor med gamle storrøykende damer. Not my cup of tea.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spiste krokanis..


#68

Unicorn sa for siden:

"Namnam, dette er lenge siden jeg har spist!!"


#69

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg hater krokanis.

...og jeg blir ikke mindre betenkt når iphonen vil endre krokanis til kokainsmugling :eek:


#70

Tallulah sa for siden:

Maple walnut, karamellis og slikt er godt, krokanis - njæ. (iphonen min vil at krokanis skal være kokainsmugling).

Haha, der så jeg at Frk. Fryd hadde opplevd det samme!


#71

Acsa sa for siden:

Krokainis er helt greit for seg selv, men ubrukelig sammen med bær, frukt eller kaker med bær/frukt. F.eks så elsker jeg is med varme bær, men da må det være vanilje.


#72

Filifjonka sa for siden:

Varme bær er uansett ikke tingen sammen med is. Da smelter jo isen og blir guggete.


#73

Honda sa for siden:

Jeg liker ikke is


#74

Rabbit sa for siden:

Jeg liker ikke krokanis,alt annet enn krokan er godt (forøvrig er det verste alternativet lakris-is). :nemlig:


#75

Katinka sa for siden:

Eeeelsker det!


#76

GinaK sa for siden:

Spiser det ikke. Dette var det beste mamma visste, hun valgte alltid krokan, jeg og broren min spiste pistasj.



#78

Ole Brumm sa for siden:

:nemlig:


#79

Che sa for siden:

Spesielt min barndoms softis på EPA - jordbær/vaniljesoftis med krokanstrø. Mmmmmm jeg liker krokanis godt.


#80

Njulaif sa for siden:

:elsker: Ordentlig jordbærstrø, selvsagt...? :jupp:


#81

Njulaif sa for siden:

:fnis:


#82

Njulaif sa for siden:

:knegg:


#83

Martis sa for siden:

Jeg var ikke klar over at maple walnut er krokanis, så da måtte jeg endre svaret mitt fra lunken til elsker. :D


#84

Njulaif sa for siden:

:skuffet:

Nei, nei! Jeg er med deg her altså.

Lurer på om dette kanskje er grunnen til at jeg er rimelig lunken (eller iskald kanskje... :rolleyes:) til krokanis også.

For øvrig tror jeg at jeg må lære meg å bruke "multisitat" litt mer... :kremt:


#85

Njulaif sa for siden:

Tuttifrutti??? :skuffet:


#86

Lille meg sa for siden:

Neineinei! Lakrisis er fantastisk godt! NAM! Denne, for eksempel:

Krokanis er bare sånn passe ... Men krokanstrøssel på softis er veldig godt. Det samme er sjokoladepulver. OG lakris. :nam:


#87

Lorien sa for siden:

Alt går i grisen. :nemlig:


#88

Rug sa for siden:

Ugh, krokan som knaser i tennene. :iiik:


#89

Rabbit sa for siden:

Tyrkisk pepper i IS?! :skremt: Det høres hvertfall grusomt ut,og jeg skal aldri smake det. Liker ikke tyrkisk pepper,og i min verden skal is smake søtt. :nemlig:


#90

Shamu sa for siden:

Det er min absolutte favorittis, med karamellsaus og peanøtter oppi. :dåne: :vilha:


#91

Lilith sa for siden:

Har synes det var ekkelt i alle år, nå foretrekker jeg det om jeg skal kjøpe bokseis.:)


#92

Slettet bruker sa for siden:

Er det lov å ikke ha h i hverken? :sjokk: :fanger essensen i tråden:

Lakris i is syns jeg er perverst.


#93

Filifjonka sa for siden:

Jeg var også skeptisk til lakris og is, men den lille vaniljeisen med tynt lakristrekk som fantes i fjor var veldig god. Borte i år.


#94

Toffskij sa for siden:

SF, da, h-en var ute i årevis. Så ble det lov å ha h igjen i 2005, men fortsatt ved siden av bare verken.


#95

Slettet bruker sa for siden:

Verken? Det er noe man får i sår altså. Hvis man er uheldig. :skeptisk:


#96

Lavender sa for siden:

Diplom Is hadde Tyrkisk Pepper is, men det ble med den ene sesongen. Samme selskap selger fortsatt den i Danmark, eller gjorde sist jeg var der.


#97

Sans sa for siden:

Jeg hadde blitt jublende glad.:happydance:


#98

Njulaif sa for siden:

:knegg:


#99

Wingman sa for siden:

hjem-is har fortsatt tyrkisk pepper om man foretrekker blånissene:eek:

Den Norske Isbilen har lakris-is de også, vaniljeis med lakristrekk(søt/sterk type ikke salt)


#100

tink sa for siden:

Oi, det var lenge siden sist. :nam:

Jeg er gamlisungdom og liker mye det samme som gamle damer. Fordelen med å like krokanis nå er at jeg enda har mine egne tenner, og ikke så mange fyllinger som kan løsne heller. Men det er jammen sjelden man får servert denslags nu til dags.

Er det en trøndergreie forresten?
Oppfattet det som voksenis da jeg var liten, men kan ikke huske å ha fått det servert på vestlandet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.