Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forum for hobbyfotografer?

#1

Mrs. S sa for siden:

Er det noen som vet om det finnes et litt mer "tilbakelent" foto forum? Jeg tenkte å melde meg inn i et forum for fotografer, men jeg ble skremt av tonen i en del av trådene. Det var tydelig at de ikke likte den store mengden amatørbilder som ble postet, og mange av svarene er så tekniske at jeg ville ikke forstått de. Så jeg har ikke noe å gjøre der.

Her er det litt rolig for sommeren, kansje det tar seg opp etter ferien?:)


#2

Sure Eplet sa for siden:

Jeg henger litt her, kunne også tenkt meg et laidback fotoforum å henge på innimellom - men er visst for laidback til å lete til og med.


#3

scilla sa for siden:

Har du sett på foto.no?


#4

Mrs. S sa for siden:

Ja.




#7

Supra sa for siden:

Foto.no er jeg medlem av også, og er helt enig med deg! Jeg har lagt ut noen bilder, og fått null tilbakemeldinger, og de få gangene jeg har spurt om noe, så føler jeg at de ler av meg. Skal finne meg noe annet jeg også!
Sjekker ut den linken du fikk :)


#8

Isolde sa for siden:

Begynner å bli en del her inne som kan og driver med foto. Man kan jo bruke mørkerommet her mer.


#9

Katta sa for siden:

Jeg har også rømt fra foto.no av samme grunn, jeg er ikke proff nok der rett og slett. Og greier ikke mønstre nok nerdenykker på den fronten er jeg redd. Men mørkerommet kunne helt sikkert blitt brukt mer.


#10

kakklanes sa for siden:

Hei! Er ny her!
Jeg er veldig glad i å fotografere! Og har hatt et oppdrag bl.anna i bryllup. For noen dager siden kom det en dame i bygda vår rett bort til meg når jeg var på butikken og fortalte meg hvor flink jeg var til å fotografere!

Vel, nå kommer jeg meg ut av det jeg skulle skrive...... på facebook er det en siden der profesjonelle og amatører møtes og skriver komentarer på bilder til hverandre.
Siden kalles for fotofiklere i norge


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.